Jack Girişli Kaliteli Hoparlör Önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,271
Dostlar bütçe şuan yok ama tahimini 2-3k civarı ses kartına jack ile takabileceğim veya mtrack solo ses kartının arkasında 2 tane adını bilmediğim kırmızı beyaz eski televizyon kablo girişi var ondan olur veya jack olur fark etmez gitar çalıyorum müzik dinliyorum çoğunlukla harici film izliyorum oyun oynuyorum zaten kulaklık takmadığımda rahat ediyorum halihazırda kocaman bassı olan 2+1 Minton marka babamın bilmem nereden getirdiği hoparlör var ses kalitesi hoşuma gidiyor fakat çok yer kaplıyor ya mikrofon standını monitör koluna taktım hani alanım yok yine stereo olursa tadından yenmez neler önerirsiniz

Dostlar bütçe şuan yok ama tahimini 2-3k civarı ses kartına jack ile takabileceğim veya mtrack solo ses kartının arkasında 2 tane adını bilmediğim kırmızı beyaz eski televizyon kablo girişi var ondan olur veya jack olur fark etmez gitar çalıyorum müzik dinliyorum çoğunlukla harici film izliyorum oyun oynuyorum zaten kulaklık takmadığımda rahat ediyorum halihazırda kocaman bassı olan 2+1 Minton marka babamın bilmem nereden getirdiği hoparlör var ses kalitesi hoşuma gidiyor fakat çok yer kaplıyor ya mikrofon standını monitör koluna taktım hani alanım yok yine stereo olursa tadından yenmez neler önerirsiniz
İkinci el alır mısın reis sıfır ürünlerin fiyatları baya pahalı

Baya iyi bir ürüne benziyor normal hoparlörler Max 14w oluyor bu 80w apartmanda komşuları rahatsız etmek için bire bir
Menemen uzak ama bakayım 1 ay içerisinde satılmazsa düşünebilirim ama daha minimal bir şey düşünüyorum bassı çok büyük olduğu için alanım kalmıyor ayak altına koyamam dolap içine koysam bass gelmeyecek hani bass da duymak istiyorum bilmiyorum yoksa memnunum sesinden vs sadece cızırtısı var vurunca düzeliyor geçici olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,120
Üyeler
202,195
Son üye
kayfe
Geri