Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

2027 Yılında bundan çok daha kötü gözüken, Sony yapımı falan bir AAA oyunu olur mu? Olmaz, aşağı yukarı buna yakın gözükür.

13 Senelik bekleyiş, sonuç amiyane bir günümüz oyunu görüntüsü, evet daha rafine, evet daha detaylı, evet daha bol içerikli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boş yapıyorlar zorlama. :) Last of Us ile GTA kıyaslayıp, kaynanaların geline çemkirmesi gibi bir üslupla "bir zahmet yapıversinler 6 sene oldu" gibi bir şeyler okudum. :):):)

Neden kıyaslamayayım? 6 sene önce lineer bir oyunda gördüğüm üç aşağı beş yukarı benzer grafikleri 6 sene sonra daha geniş bir çizim mesafesi ve biraz daha detaylı şekilde açık dünyada önüme sunabilirsin bu gayet makul ve beklenir bir şey olur, şaşırtmaz

Çok bir beklentim olmadığı için benim beklentimin altında kalmadı. Pc için çıktığında da öyle aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx
2027 Yılında bundan çok daha kötü gözüken, Sony yapımı falan bir AAA oyunu olur mu?
Ya duvarla konusmak gibi bir şey senle bazı şeyleri konuşmak. Sonynin eline suanki gta 6 nın açık dünyasını ver hiç bir şey silme sadece grafik yap optimizasyon yap ve çalıştır de çıkarabileceği max grafik gta 5 2017 2018 grafiği. Yaşayan şehir var diyorum kaç bin metrekarelik açık dünya var diyorum daha kötü gözüküyor diyorsun. Ki istedigin foto realistik görüntü gta oyuncularına gelmez. Gta 5 in kazandıgı paranın %90 ı online dan. Online oyuncusu bu kadar gercekcilik istemiyor. Kendim de buna dahilim 4k saat gta 5 online ım var daha bir kere de girip story mod oynamadım.

2027 Yılında bundan çok daha kötü gözüken, Sony yapımı falan bir AAA oyunu olur mu? Olmaz, aşağı yukarı buna yakın gözükür.

13 Senelik bekleyiş, sonuç amiyane bir günümüz oyunu görüntüsü, evet daha rafine, evet daha detaylı, evet daha bol içerikli.

Neden kıyaslamayayım? 6 sene önce lineer bir oyunda gördüğüm üç aşağı beş yukarı benzer grafikleri 6 sene sonra daha geniş bir çizim mesafesi ve biraz daha detaylı şekilde açık dünyada önüme sunabilirsin bu gayet makul ve beklenir bir şey olur, şaşırtmaz
Bİraz daha mı? Biraz daha mı? Sen oyunun büyüklüğünü anlamamışsın cidden. Hiç oyun yapımıyla ilgilendin mi bilmiyorum ama sadece 10 dakikalık bir araştırma ile aradaki detay farkını öğrenebilirsin

Ya duvarla konusmak gibi bir şey senle bazı şeyleri konuşmak. Sonynin eline suanki gta 6 nın açık dünyasını ver hiç bir şey silme sadece grafik yap optimizasyon yap ve çalıştır de çıkarabileceği max grafik gta 5 2017 2018 grafiği. Yaşayan şehir var diyorum kaç bin metrekarelik açık dünya var diyorum daha kötü gözüküyor diyorsun. Ki istedigin foto realistik görüntü gta oyuncularına gelmez. Gta 5 in kazandıgı paranın %90 ı online dan. Online oyuncusu bu kadar gercekcilik istemiyor. Kendim de buna dahilim 4k saat gta 5 online ım var daha bir kere de girip story mod oynamadım.

Vallahi de billahi de oyun, inanılmaz falan görünmüyor.

Tek bir sahnesinde falan oha ulan hasss.
Bu nasıl bir grafik seviyesi demedim.

2010/2018 yılları arası her çıkan yeni AAA oyunda, şaşırmışımdır, daha ne kadar gerçekçi olabilir derken hep daha fazlası gelmiştir, 2020-2026 oyunları birebir aynı GTA6 dahil.

İçeriği, detayı, genişliği, büyüklüğü, deneyim ettikçe gördükçe takdir edilir, eminim de takdir edileceğine.

Ama gördüğüm grafik detay kesinlikle beklenir ve öngörülebilir seviyede, devrimsel nokta kadar ilerleme yok grafiksel anlamda günümüz oyunlarından

Vallahi de billahi de oyun, inanılmaz falan görünmüyor.

Tek bir sahnesinde falan oha ulan hasss.
Bu nasıl bir grafik seviyesi demedim.

İçeriği, detayı, genişliği, büyüklüğü, deneyim ettikçe gördükle takdir edilir, eminim de takdir edileceğine.

Ama gördüğüm grafik detay kesinlikle beklenir ve öngörülebilir seviyede, devrimsel nokta kadar ilerleme yok grafiksel anlamda günümüz oyunlarından
Ya grafik için mi oynuyoruz bu oyunu
Al sana grafik hadi rtx 5000 kartı olan istedigin seviyede oynayacak oyunu
Pc portu bu yüzden önemli diyoruz konsoldaki gibi gariban teknolojiler yok.
2013 oyununun bile sadece dlss ile ne hale geldiğine bakabilirsin.

Ne hale geliyor? Güncel oyunlara benziyor işte? GTAVI’da güncel oyunlara benziyor?

Bir saniye dursana, oyunun haritasını boşver, büyüklüğünü boşver, bilmiyorsun fizik motorunu falan koy kenara, ya bi herşeyi bırak bütün içeriği bırak bi kenara bilmediğini farz et.

Hatta oyunun adı GTA’da olmasın tamam mı, yeni bir AAA oyun çıkmış böyle gözüküyor sadece tek ekran görüntüsü.
IMG_6579.webp

Yani? Ne var bunda zaten çoğu oyun böyle gözüküyor şaşıracak bir şey yok ki bunda?

Anladığım kadarıyla sen bu görüntüyü açık dünyada yapmasına falan şaşırdın büyük bir haritada falan olmasına, çünkü görüntünün şaşkınlık yaratacak tek bir yanı bile yok ki? Sence var mı? Neye şaşırdın mesela burda anlatsana grafiksel anlamda.

Yemin ederim GTA olduğunu bilmeden gösterseniz birine yani zaten oyunlar artık aşağı yukarı böyle gözüküyor ne var ki bunda der.

Ne hale geliyor? Güncel oyunlara benziyor işte?

Bir saniye dursana, oyunun haritasını boşver, büyüklüğünü boşver, bilmiyorsun fizik motorunu falan koy kenara, ya bi herşeyi bırak bütün içeriği bırak bi kenara bilmediğini farz et.

Hatta oyunun adı GTA’da olmasın tamam mı, yeni bir AAA oyun çıkmış böyle gözüküyor sadece tek ekran görüntüsü.
Alıntıyı görüntüle

Yani? Ne var bunda zaten çoğu oyun böyle gözüküyor şaşıracak bir şey yok ki bunda?

Anladığım kadarıyla sen bu görüntüyü açık dünyada yapmasına falan şaşırdın büyük bir haritada falan olmasına, çünkü görüntünün şaşkınlık yaratacak tek bir yanı bile yok ki? Sence var mı? Neye şaşırdın mesela burda anlatsana grafiksel anlamda.

Yemin ederim GTA olduğunu bilmeden gösterseniz birine yani zaten oyunlar artık aşağı yukarı böyle gözüküyor ne var ki bunda der.
Kral 0 saka rahatsızlıgın falan olabilir mi? Biz sabahtan beri ne anlatıyoruz? Hala daha grafik için konusuyorsun oyunun yapabileceği max seviye bu çünkü konsol sınır vaaaaaaaaar. Bana ps5 bu şekil detaylı açık dünya olan npc yoğunluğu çok olan ki yok oyle bir oyun. Bir oyun göstersene daha iyi grafikli. Aman sakın koridor oyunu falan atma. Aynısını 30 dk içinde hazır assetle yaparım tlou grafigini ue 5 ile.

Kral 0 saka rahatsızlıgın falan olabilir mi? Biz sabahtan beri ne anlatıyoruz? Hala daha grafik için konusuyorsun oyunun yapabileceği max seviye bu çünkü konsol sınır vaaaaaaaaar. Bana ps5 bu şekil detaylı açık dünya olan npc yoğunluğu çok olan ki yok oyle bir oyun. Bir oyun göstersene daha iyi grafikli. Aman sakın koridor oyunu falan atma. Aynısını 30 dk içinde hazır assetle yaparım tlou grafigini ue 5 ile.

Dostum tamam da GTAVI’nın sıradan bir UE5 oyunu gibi görünmesi, diğer bütün değişkenleri görmezden geldiğinde kabul edilebilir bir şey mi bir oyuncu olarak senin için?

Bu normal bir oyun değil hani, GTAVI

1 saat önce konustum aynılarını

Dostum tamam da GTAIV’nın sıradan bir UE5 oyunu gibi görünmesi kabul edilebilir bir şey mi bir oyuncu olarak senin için?
Ya brom ben ne yapayım sony miyim ben dur bazanın altında ps6 buldum rockstar alın da oyunu bunla mı yapın diyeyim. 3060 gücünde olan cihaz bu kadar büyük ve detaylı oyunu bu grafikle kaldırıyor max. Ps3 ve ps4 gta 5 e bakmanı öneririm farkı daha iyi anlaman için.

Ya brom ben ne yapayım sony miyim ben dur bazanın altında ps6 buldum rockstar alın da oyunu bunla mı yapın diyeyim. 3060 gücünde olan cihaz bu kadar büyük ve detaylı oyunu bu grafikle kaldırıyor max. Ps3 ve ps4 gta 5 e bakmanı öneririm farkı daha iyi anlaman için.

Abi ben hayatımda konsol kullanmadım, ben PC’de aşağı yukarı bu grafiklere sahip bir sürü oyun oynadım, lineer olsun ya da olmasın, GTAVI benim için farklı olmalıydı, ama olmadı hepsi bu neden bana zorla konsol sınırı diyorsun ki?

GTA6 PC’ye çıkınca gerçekten merak ediyorum ne değişecek, bir şey diyeyim mi, çok da bir şey değişmeyecek, daha yüksek FPS ve daha başarılı RTX bitti bu kadar

Neyse konuyu kapatıyorum hayırlı geceler dostlar

Vallahi şaşkınlıkla takip ediyorum. :):):)

Abi ben hayatımda konsol kullanmadım, ben PC’de aşağı yukarı bu grafiklere sahip bir sürü oyun oynadım, lineer olsun ya da olmasın, GTAVI benim için farklı olmalıydı, ama olmadı hepsi bu neden bana zorla konsol sınırı diyorsun ki?
kAnka cunku fragmanlar konsolda çekildi? Hemde düz ps5 de pro bile değil. Bu oyun pc oyunu mu ki daha pcye çıkmadan yorumluyorsun o zaman. Konsol oyunu ve konsolun gücüne takılıyor. Pc ye çıktıgında suankinin belki 2 katı daha iyi grafikte olacak ve yine soyluyorum gerek bile yok.
Fikir vermesi için izleyebilirsin. Aynı olayın 13 sene önceki hali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,692
Üyeler
203,554
Son üye
EkmekArasıTuz
Geri