2. El PC Önerisi 40.000 TL Bütce ?

Sağlık durumu iyiydi hocam psu artı kasa almak istiyorum tek kalem daha az uğraşmalı olur diye önerdiğiniz bir model var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam attığınız kasada XPG probe modeli psu olduğu yazıyor eğer bu varsa iyi bir PSU değil, Onun yerine ucuza bir mesh kasa çözüp enermax gibi F/P bir PSU almak en mantıklısı olur. 7800 XT tercih edecek olursanız ben olsam bununla kullanmazdım. önerilen de zaten 650-700W arası, Ayrıca 7800 XT saf kas gücü olarak daha iyi ama yüksek güç tüketimini ve garanti durumunu, kullanılan süreyi de göz önünde bulundurmak lazım karar verirken.

Hocam attığınız kasada XPG probe modeli psu olduğu yazıyor eğer bu varsa iyi bir PSU değil, Onun yerine ucuza bir mesh kasa çözüp enermax gibi F/P bir PSU almak en mantıklısı olur. 7800 XT tercih edecek olursanız ben olsam bununla kullanmazdım. önerilen de zaten 650-700W arası, Ayrıca 7800 XT saf kas gücü olarak daha iyi ama yüksek güç tüketimini ve garanti durumunu, kullanılan süreyi de göz önünde bulundurmak lazım
Hocam peki direkt nokta atışı önerdiğiniz psu veya kasa modeli var mı bide 7800 xt en uygun ilan 19 açmış ilk ilan ne kadar kullanıldı bilemiyorum tabi 9060xt den daha da pahalı alınır mı acaba siz olsanız hangisini seçerdiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060 XT yerine 7800 XT falan al.
Hocam 2. Elde 3.000 civari fark var sizce değer mi

Son düzenleme:
Hocam peki direkt nokta atışı önerdiğiniz psu veya kasa modeli var mı bide 7800 xt en uygun ilan 19 açmış ilk ilan ne kadar kullanıldı bilemiyorum tabi 9060xt den daha da pahalı alınır mı acaba siz olsanız hangisini seçerdiniz
FP psu olarak Raijintek cratos veya enermax rev3 modellerine bakabilirsiniz hocam.

Kasa olarak biraz görsele hitap ettiği için bir şey diyemiyorum ama küçük olması sorun değil marka olsun dersen msi gibi markaların giriş modellerini 2-3 bin arasına bulursun sıfır fiyatını ama içi küçük ve sac kalitesi düşük ve ince olur. Onun yerine FP olsun ve geniş olsun dersen, Zoko amiral, powerboost PB-P1600B gibi modellere bakabilirsin.

Bunların sac kalınlığı ve genel malzeme hissiyatı güzel oluyor. ama fanların ömrü normale göre düşük olur bilgin olsun yine de 1-2 sene sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. PSU ile birlikte olan kasalardan daha önce hiç tecrübe etmediğim için o kısımlarda bilgim yok maalesef. Genelde düşük fiyatları olanlar hem kasa küçük oluyor hem de psu lar kırpılmış modeller oluyor.

Ben güncel ve garantili olanı tercih ederdim ama aralarında da performans farkı mevcut. RT performansı 9060 XT daha iyi fakat zaten bu kartlarda RT falan açılmaz. EX 7800 XT alacak olsam kesinlikle sorunsuz ve temiz bir ürün almaya çalışırdım.

FSR ile birlikte performans farkları

Normal performans farkları.

T
FP psu olarak Raijintek cratos veya enermax rev3 modellerine bakabilirsiniz hocam.

Kasa olarak biraz görsele hitap ettiği için bir şey diyemiyorum ama küçük olması sorun değil marka olsun dersen msi gibi markaların giriş modellerini 2-3 bin arasına bulursun sıfır fiyatını ama içi küçük ve sac kalitesi düşük ve ince olur. Onun yerine FP olsun ve geniş olsun dersen, Zoko amiral, powerboost PB-P1600B gibi modellere bakabilirsin.

Bunların sac kalınlığı ve genel malzeme hissiyatı güzel oluyor. ama fanların ömrü normale göre düşük olur bilgin olsun yine de 1-2 sene sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. PSU ile birlikte olan kasalardan daha önce hiç tecrübe etmediğim için o kısımlarda bilgim yok maalesef. Genelde düşük fiyatları olanlar hem kasa küçük oluyor hem de psu lar kırpılmış modeller oluyor.

Ben güncel ve garantili olanı tercih ederdim ama aralarında da performans farkı mevcut. RT performansı 9060 XT daha iyi fakat zaten bu kartlarda RT falan açılmaz. EX 7800 XT alacak olsam kesinlikle sorunsuz ve temiz bir ürün almaya çalışırdım.

FSR ile birlikte performans farkları

Normal performans farkları.
Teşekkür ederim hocam sanırım daha güncel ve 3 bin tl farktan ötürü 9060xt tercih edecem. Bide kasa segotep lumi 3t nasıl sizce 750w poweri ile geliyor büyük kasa değil görüntüsü oldukça hoş bence

T

Teşekkür ederim hocam sanırım daha güncel ve 3 bin tl farktan ötürü 9060xt tercih edecem. Bide kasa segotep lumi 3t nasıl sizce 750w poweri ile geliyor büyük kasa değil görüntüsü oldukça hoş bence
Rica ederim hocam segotep in güç kaynakları iyi değil maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,209
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri