2200 TL Lem Kulaklık Önerisi ?

nsavascik

80+
Reaksiyon skoru
56
Bütçe
2200
Merhabalar. Steelseries arctis nova 7p (eski sürüm) den iem kulaklıklara geçmek istiyorum. bütçe olarak 2 bin tl 3 bin arası bütçe uygun. Lofi, vocaloid, upbeat, villain, pop rock tarzı şarkılar dinlemeyi severim. Özellikle Lofi, pop rock ve elektronik müzik ile iyi gitmesini isterim. Yaklaşık 2 yıl valorant oynadım plat gördüm sonra valorant bıraktım ve cs2 ye başladım. Aslında artık eskisi gibi çok fazla rekabetçi oynamıyorum ama fps oyunlarındada biraz sağımı solumu ayırt edebileceğim bir şey olmasını istiyorum. Iem kulaklık bilgim sıfıra yakın olduğu için böyle konu açmak istedim yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkürler. :)

type c mi almalıyım jack mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

type c mi jack mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7HZ G1 de güzel gibi
Sadece klean sv kullanacaksan fark etmez daha sonra başka bir şey de alırım diyorsan 3.5+dac

Amplifier kullandığım için ben her zaman 3.5mm tercih ediyorum. Kasanın ön tarafında type-c girişi varsa ve inanılmaz bir şekilde kulaklıklara karşı hobin yoksa bence type-c ile devam et. Amplifier ve Dac işin içine girdiğinde bütçe inanılmaz yükseliyor maalesef :D. Ayrıca telefonuna takmak istersen kolaylık olur.

Amplifier kullandığım için ben her zaman 3.5mm tercih ediyorum. Kasanın ön tarafında type-c girişi varsa ve inanılmaz bir şekilde kulaklıklara karşı hobin yoksa bence type-c ile devam et. Amplifier ve Dac işin içine girdiğinde bütçe inanılmaz yükseliyor maalesef :D. Ayrıca telefonuna takmak istersen kolaylık olur.
Yani usb c girişi eski kasamda yoktu ama bunda var ondan daha rahat olur sağolun eyvallah :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,350
Üyeler
202,263
Son üye
veyselskll
Geri