XeaveN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
işte neden dhaa mantıklıASURA daha mantıklı hem malzeme kalitesi hem özellikleri hemde kutu içeriği daha iyi
işte neden dhaa mantıklıASURA daha mantıklı hem malzeme kalitesi hem özellikleri hemde kutu içeriği daha iyi
Adam şunu 40 kere dedi bu gün ya hala neyi soruyosunuz xdASURA daha mantıklı hem malzeme kalitesi hem özellikleri hemde kutu içeriği daha iyi
Konu içerisinde çok kez anlattım kısaca sizede söyledim merak ediyorsanız konudaki mesajlara bakabilirsiniz.işte neden dhaa mantıklı
TMR analogları var, 3 kademeli tetikleri var, analoglar ve d-pad değiştirilebiliyor ve içerisinden çıkıyor, şarj docku var, çantası var, 4 ekstra tuşu var 2 tanesi çıkarılabiliyor PC/NS/iOS/Android desteği var, mekanik tuşları var, jiroskopu var ve ATK'nın yazılımını destekliyor.
Çok kez yaşandı bu durum ondan demiştim aceleniz yoksa bekleyin diye@Diavelin lansman fiyatı gelebilir demiştin bu kadar erken geleceğini beklemedim1957 tl den aldım ben gayet güzel gamepad varsa soru alabilirim bu arada ATK hub da kablo ile bağlayınca ATK Battle Axe Pro olarak görünüyor
1900 tl görünüyo ama HP de hocam fiyat şuan buysa pişman değilimÇok kez yaşandı bu durum ondan demiştim aceleniz yoksa bekleyin diye![]()
aldımKonu içerisinde çok kez anlattım kısaca sizede söyledim merak ediyorsanız konudaki mesajlara bakabilirsiniz.
Başlıktaki fiyattaydı fiyatlar stoklar azaldıkça arttı maalesef ben bile fiyat iyi olunca aldım öyle diyeyim1900 tl görünüyo ama HP de hocam fiyat şuan buysa pişman değilim![]()
Hayırlı olsunaldım
valla şuan 2 gamepad im var zaten ihtiyacım olsa tekrar alırdım hayırlı olsunBaşlıktaki fiyattaydı fiyatlar stoklar azaldıkça arttı maalesef ben bile fiyat iyi olunca aldım öyle diyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun
maşallah gamepad adamBen de şuan 7 gamepad var![]()