🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

işte neden dhaa mantıklı
Konu içerisinde çok kez anlattım kısaca sizede söyledim merak ediyorsanız konudaki mesajlara bakabilirsiniz.
TMR analogları var, 3 kademeli tetikleri var, analoglar ve d-pad değiştirilebiliyor ve içerisinden çıkıyor, şarj docku var, çantası var, 4 ekstra tuşu var 2 tanesi çıkarılabiliyor PC/NS/iOS/Android desteği var, mekanik tuşları var, jiroskopu var ve ATK'nın yazılımını destekliyor.

@Diavelin lansman fiyatı gelebilir demiştin bu kadar erken geleceğini beklemedim :ROFLMAO: 1957 tl den aldım ben gayet güzel gamepad varsa soru alabilirim bu arada ATK hub da kablo ile bağlayınca ATK Battle Axe Pro olarak görünüyor

@Diavelin lansman fiyatı gelebilir demiştin bu kadar erken geleceğini beklemedim :ROFLMAO: 1957 tl den aldım ben gayet güzel gamepad varsa soru alabilirim bu arada ATK hub da kablo ile bağlayınca ATK Battle Axe Pro olarak görünüyor
Çok kez yaşandı bu durum ondan demiştim aceleniz yoksa bekleyin diye :kappa:

Çok kez yaşandı bu durum ondan demiştim aceleniz yoksa bekleyin diye :kappa:
1900 tl görünüyo ama HP de hocam fiyat şuan buysa pişman değilim :D

zaten ben en zaman bişi alsam ucuzlar almasam zam yer hocam alışkınım :ROFLMAO: parasını hak ediyor onu söyliyim

Başlıktaki fiyattaydı fiyatlar stoklar azaldıkça arttı maalesef ben bile fiyat iyi olunca aldım öyle diyeyim 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun
valla şuan 2 gamepad im var zaten ihtiyacım olsa tekrar alırdım hayırlı olsun :D

Valla kp40 tan memnun değildim bunu bekliyordum iyiki iade etmisim kp40 ı direkt aldım

Ekler

• 45796.webp
    45796.webp
    24.9 KB · Hit: 68
Geri