İstenmeyen Bölüme Yerleşmek

Fearless

80+
Reaksiyon skoru
12
İyi akşamlar 33.855 YKS sıralamam ile ksbü diş hekimliğine nasıl olsa gelmez diye insanların gazı ile yazdım.33.961 ile kapatan bölüm geriledi 34 bin küsur ile kapattı. Bende maalesef yerleştim. Ama tıp çok içimde kaldı. Artık mezuna da kalamam OBP kırıldı imkansız yani bir sonraki senede YKS değişecek çok gözümü korkutmuyor bu arada değişmesi çünkü çok değişeceğine inanmıyorum hatta avantaj olarak görüyorum biraz ilk sene olduğu için. Biraz baktım yatay geçişlere falan uygun fiyatlı birkaç ünivesite var. 33 bin ile yatay geçişin zor olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum o kadar üniversite var biri tutar gibi geliyor doğusundan batısına yazarım zaten öyle bir şey olursa. Sonra diyorum 2028 YKS de yaparım giderim. Ardından yine fikrim değişiyor bilmiyorum ne yapacağım. Fikri olan veya bilgili biri yazabilir mi önerilerini.

hocam sıralamalar arasında 100 kişilik bi fark varmış çokta gelmez gibi bi yer değilmiş niçin böyle bir risk aldınız yerleşmek istemiyorsanız yazmayın direkt bir de soruyu anlamadım kayıt yaptırayım mı yaptırmayayım diye mi soruyorsunuz

Gelince mutsuz olacaksan milyonda bir ihtimalde olsa neden yazarsin ki? 2028de tekrar hazirlan, iki sene sinifta kalmış gibi düşünürsün 2 yili çok da dert etme insan ömrü ortalama 70 yasinda.

Gelince mutsuz olacaksan milyonda bir ihtimalde olsa neden yazarsin ki? 2028de tekrar hazirlan, iki sene sinifta kalmış gibi düşünürsün 2 yili çok da dert etme insan ömrü ortalama 70 yasinda.
Pek acelem yok zaten nereye yetişeceğim diyorum ama yine çevrem şaka ile karışık olsun ciddi olsun laf edecek çok takmam aslında ama sınav zamanı büyük ihtimalle çok etkileyecek ister istemez. Sanırım öyle yapacağım teşekkürler.
cam sıralamalar arasında 100 kişilik bi fark varmış çokta gelmez gibi bi yer değilmiş niçin böyle bir risk aldınız yerleşmek istemiyorsanız yazmayın direkt bir de soruyu anlamadım kayıt yaptırayım mı yaptırmayayım diye mi sorteşekkürler
Ya işte çevrem yaz dedi hekimsin sonuçta dedi gaza geldim ama keşke gelmeseymişim.Yatay geçiş hakkında bilgisi olan veya işte üni bırakıp tekrar hazırlanan var mı diye fikir danışmak için yazmıştım.

Diş güzel bölüm okuyunca memnun olursun bence şehirle ilgili sıkıntın yoksa.

İyi akşamlar 33.855 YKS sıralamam ile ksbü diş hekimliğine nasıl olsa gelmez diye insanların gazı ile yazdım.33.961 ile kapatan bölüm geriledi 34 bin küsur ile kapattı. Bende maalesef yerleştim. Ama tıp çok içimde kaldı. Artık mezuna da kalamam OBP kırıldı imkansız yani bir sonraki senede YKS değişecek çok gözümü korkutmuyor bu arada değişmesi çünkü çok değişeceğine inanmıyorum hatta avantaj olarak görüyorum biraz ilk sene olduğu için. Biraz baktım yatay geçişlere falan uygun fiyatlı birkaç ünivesite var. 33 bin ile yatay geçişin zor olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum o kadar üniversite var biri tutar gibi geliyor doğusundan batısına yazarım zaten öyle bir şey olursa. Sonra diyorum 2028 YKS de yaparım giderim. Ardından yine fikrim değişiyor bilmiyorum ne yapacağım. Fikri olan veya bilgili biri yazabilir mi önerilerini.
Bende ilk sene gelmez zaten diye bişey yazmıştım geldi gitmedim obpm kırıldı.Şimdi gelen sonuç kırılmasaydı istediğim bölüme yerleşebiliyordum ama gelen bölümden de o kadar şikaetçi değilim alışırsın zamanla tabii bır tıp değil asla

Geri