ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,792
stok bitmiştir son kampanyalı stokları ben aldımBende olmadı hocam
stok bitmiştir son kampanyalı stokları ben aldımBende olmadı hocam
bende var görünüyorstok bitmiştir son kampanyalı stokları ben aldım
3 tane var kampanya 4 adette başlıyorbende var görünüyor
yo speetime 8 tane ekledimde tadı şekerli falan diyolar.bbigjoy bisküvili var normalde ona kıyasla tadı nasıldır acama alsammı3 tane var kampanya 4 adette başlıyor
yo speetime 8 tane ekledimde tadı şekerli falan diyolar.bbigjoy bisküvili var normalde ona kıyasla tadı nasıldır acama alsammı
hocam ben de 23-24 yaşlarına kadar 55-60 kg civarında gidip gelen bir bireydim. küçüklüğümden beri hep zayıf oldum ve asla kilo alamıyordum. 2019 yılında sigarayı bıraktım ve iştahım inanılmaz açıldı. o dönem çok fazla abur cubur yedim ve düzensiz bir şekilde 3-4 ayda 15 kilo falan aldım. bu kiloların da yüzde 90ı falan göbeğe gitti ve maalesef berbat bir göbeğim oldu. sonrasında spor vs toparladım ve şuan 80 kilo civarında sabit gidip geliyorum. kilo almak için önerebileceğim en önemli şey kuruyemiş. tuzlu fıstığa aban diyorum sadece ama normal öğünlerine etki edip iştahını kesmeyecek şekilde. onun dışında cici bebe de çok etkili olur zaten kullanıyormuşsun bence bırakmadan devam.Doğrudur hocam spor yapıp kasları geliştirerek kütle kazanmak lazım ama dediğim gibi günde 3 öğün yiyorum (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) birde üzerine geceleyinde yulaf ve bebe bisküvisini karıştırıp sütü basıyorum ona rağmen 1 yılda gıdım ilerleme katedemedim o yüzden midemi şişirmeden yüksek kalori alabiliceğim şeylere bakıyorum tabi spor dışında bir tavsiyeniz varsa eğer (spor yapmak isterim ama üniversitenin salonu öğrencilere yasaklanmış ve dışardaki salonlarda maddi durumum çok olmadığından pahalı geliyor).
tadı şekerli falan diyolar.bbigjoy bisküvili var normalde ona kıyasla tadı nasıldır acama alsammı *sütle gider mi yada pankek falan yaparken
Markayı kötülüyorsun diyecekler şimdi yine akljsdklasdtadı şekerli falan diyolar.bbigjoy bisküvili var normalde ona kıyasla tadı nasıldır acama alsammı *sütle gider mi yada pankek falan yaparken
Teşekkür ederim hocam. Galiba fazla olmasada düzenli sigara kullanmamın etkisi vardır ama bırakmayı başaramadım o yüzden en azından azaltayım dedim ve uzunca bir zamandır haftada sadece 1 paket gidiyor ama tekrardan bırakmayı deneyeceğim. Ben de tatlıları seven biriyim ve sık sık abur cubur yiyorum hatta evdeyken annem hep bana kızar ama onlara rağmen bi değişim olmadı. Ben bi kan tahlili falan verip aynı düzenden devam etsem iyi olur gibi ama parazit olma ihtimalini de düşünüyorum onun için de bi konuşmalıyımhocam ben de 23-24 yaşlarına kadar 55-60 kg civarında gidip gelen bir bireydim. küçüklüğümden beri hep zayıf oldum ve asla kilo alamıyordum. 2019 yılında sigarayı bıraktım ve iştahım inanılmaz açıldı. o dönem çok fazla abur cubur yedim ve düzensiz bir şekilde 3-4 ayda 15 kilo falan aldım. bu kiloların da yüzde 90ı falan göbeğe gitti ve maalesef berbat bir göbeğim oldu. sonrasında spor vs toparladım ve şuan 80 kilo civarında sabit gidip geliyorum. kilo almak için önerebileceğim en önemli şey kuruyemiş. tuzlu fıstığa aban diyorum sadece ama normal öğünlerine etki edip iştahını kesmeyecek şekilde. onun dışında cici bebe de çok etkili olur zaten kullanıyormuşsun bence bırakmadan devam.
haftada 1 paket çok da bir etki etmez gibi ya. iştahını etkileyip etkilemediğini hissedersin aslında. sen git bi tane bime bi paket tuzlu fıstık al gün içinde fazla da abartmadan yapıştır geç. yaş kaç bu arada ? bazı insanlarda bir kilo eşiği oluyor o eşiği bir kere geçince kilo alımı da çok rahat oluyor. ayrıca kalori hesabı yaparak ihtiyacın olanın fazlasını almayı hedeflersen en azından ne kadar yapman gerekeni bilirsinTeşekkür ederim hocam. Galiba fazla olmasada düzenli sigara kullanmamın etkisi vardır ama bırakmayı başaramadım o yüzden en azından azaltayım dedim ve uzunca bir zamandır haftada sadece 1 paket gidiyor ama tekrardan bırakmayı deneyeceğim. Ben de tatlıları seven biriyim ve sık sık abur cubur yiyorum hatta evdeyken annem hep bana kızar ama onlara rağmen bi değişim olmadı. Ben bi kan tahlili falan verip aynı düzenden devam etsem iyi olur gibi ama parazit olma ihtimalini de düşünüyorum onun için de bi konuşmalıyım
Yanına da bira açsın kamyoncu gibi gezsinhaftada 1 paket çok da bir etki etmez gibi ya. iştahını etkileyip etkilemediğini hissedersin aslında. sen git bi tane bime bi paket tuzlu fıstık al gün içinde fazla da abartmadan yapıştır geç. yaş kaç bu arada ? bazı insanlarda bir kilo eşiği oluyor o eşiği bir kere geçince kilo alımı da çok rahat oluyor. ayrıca kalori hesabı yaparak ihtiyacın olanın fazlasını almayı hedeflersen en azından ne kadar yapman gerekeni bilirsin
şeftali ice tea de iş görür daha fp olurYanına da bira açsın kamyoncu gibi gezsin