PC Özellikle Oyunu Açarken veya Oyundayken Çöküyo Sorunun Kaynağı Nedir

kozizıl

80+
Reaksiyon skoru
3
MERHABA öncelikle bilgisayarım ÖRNEK OLARAK FC 26 AÇILIŞ EKRANINDA oyunnun bir rengi olup kalıyo full gri oluyo misal ve öyle kalıyo win+ctrl+shift+b de çalışmıyo valorantta oyundayken oynarken çöküyo gibi bu artık hergün yaşanmaya başladı sorunun kaynağı ekran kartı mıdır?

PC ÖZELLİKLERİ
-İ5 12400F 12TH
-32GB DDR4 RAM
-RX 580 8GB
-1TB SSD

Valorant zaten sorunlu bir oyun. FIFA’da da ekran kartınız zaten sınırlarında çalışıyor, değiştirmenizi öneririm.

Valorant zaten sorunlu bir oyun. FIFA’da da ekran kartınız zaten sınırlarında çalışıyor, değiştirmenizi öneririm.
ya valorantta kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hata kodu falan gelmiyo bir renk geliyo ve reset atmam gerekiyo bilgisayara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir tane daha konu açtım ekran kartı 3 seçenek arawsında kaldım onada öneride bulunursan sevinirim teşekkür ederim:blobdance:

ya valorantta kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hata kodu falan gelmiyo bir renk geliyo ve reset atmam gerekiyo bilgisayara

bir tane daha konu açtım ekran kartı 3 seçenek arawsında kaldım onada öneride bulunursan sevinirim teşekkür ederim:blobdance:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,407
Üyeler
202,605
Son üye
zehirlimelodiler
Geri