5353535353
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 6000.8000
full sesteyken bile sesin bozulmaması ve yüksek bi ses öncelik 2.0 olmasada olur fakat dıgerlerı pahalıydı sadece muzık ıcın alıcam
Neredesiniz ikinci el önereceğimfull sesteyken bile sesin bozulmaması ve yüksek bi ses öncelik 2.0 olmasada olur fakat dıgerlerı pahalıydı sadece muzık ıcın alıcam
.Neredesiniz ikinci el önereceğim
İkinci el olsun çünkü sıfır istediğin gibi bişiy BULAMAZSINikinci el olmasın ugrasmak ıstemıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
İkinci el olsun çünkü sıfır istediğin gibi bişiy BULAMAZSIN
Neredesin söylepeki istedigim seyi kac tl ye bulabilirim bilgim yok bu
konularda baktıgımda vardı 3 5 tane ama kalıtelımı bılmıyorum
Edifier R1280DBS iyi midir?
nerde kullancanEdifier R1280DBS iyi midir?
düzceNeredesin söyle
müzik icin odamdanerde kullancan
diğer dediklerim nasıl1280 dbs sana gitmez boğuk kaçar daha flat monitör al hem masanda kullanacağın için ayarlamalar yapabilmen şart akustik açıdan. BU şuan en iyisi senin için.
attıgın hoperlor yuksek ses verebılır degılmı1280 dbs sana gitmez boğuk kaçar daha flat monitör al hem masanda kullanacağın için ayarlamalar yapabilmen şart akustik açıdan. BU şuan en iyisi senin için.
kaç m2 odan ? masada mı kullanıcan yoksa stand alıcak mısın ? duvar dibine mi koyacaksın bir deattıgın hoperlor yuksek ses verebılır degılmı
birde bassları iyi midir?
masada durur odam geniş birazkaç m2 odan ? masada mı kullanıcan yoksa stand alıcak mısın ? duvar dibine mi koyacaksın bir de
Bu yeterli olur mu bilememyoksa ses bombasımı almalıyım dedıgım gıbı son ses muzık dınleyecegım oldugu yerde durucak dıye ses bombası bakmadım ama bılmıyorum
masada durur odam geniş biraz