Liseden Mezun Olunca

İmam hatip mezunlarının geleceği ne oluriktidar değişirse iş ve üniversite imkanları kısılır mı?

Ben 11. sınıfa geçtim. Proje imam hatipte okuyorum. İktidardaki parti değişirse ya CHP ya da yeni parti olursa zamanında imam hatiplileri sadece ilahiyatlarda okuttukları gibi yaparlar mı ya da iş alırken CV'ye lise yazdırıp liseden dolayı işe almamazlık yaparlar mı?
Bu düşünceyle hiç bir şey olamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CHP yada Yeni Partiyi dinsiz olarak düşün zaten demi aklınız hiç çalışmıyor

Bu düşünceyle hiç bir şey olamazsın

CHP yada Yeni Partiyi dinsiz olarak düşün zaten demi aklınız hiç çalışmıyor
Önceden öyle yaptıkları hareketler var mı var.
CV'ye lise yazdırıp liseden dolayı işe almamazlık yaparlar mı?
Bunu her 2 taraf da yapıyor

Ya ondan değil gerçekten , eskiden chp nin yaptıklarından dolayı öyle kalmış aklımda ve kaygı var üstümde

Ya ondan değil gerçekten , eskiden chp nin yaptıklarından dolayı öyle kalmış aklımda ve kaygı var üstümde
Ne yapmış CHP eskiden? :)
Ben de merak ediyorum ne yaptigini.

İmam hatip mezunlarının geleceği ne oluriktidar değişirse iş ve üniversite imkanları kısılır mı?

Ben 11. sınıfa geçtim. Proje imam hatipte okuyorum. İktidardaki parti değişirse ya CHP ya da yeni parti olursa zamanında imam hatiplileri sadece ilahiyatlarda okuttukları gibi yaparlar mı ya da iş alırken CV'ye lise yazdırıp liseden dolayı işe almamazlık yaparlar mı?
Neden egitim hayatini iktidara bagliyorsun egitim senin egitimin yasam senin yasamin. Ayrica universite=is imkani degil ulkemizde universite kavrami cok karistiriliyor. Ayrica sistem yine mi degisti de universite sinavini okudugun lise belirliyor. Suan zaten lise egitimi sacmaliga dondu iyice ogeenciler egitim degil yks ye hazirlik yapiyor oysa egitim yks sinavi demek degil ileride bunun sorununu cok cekecegiz ki zaten cekiyoruz.

Merak ettim dini bir alan uzerinden bir is bir kariyer yapmayi dusunmuyorsan neden imam hatibe gittin ki.

Herkes iktidar olabilir her türlü değişiklik de olabilir sen bunlara takılmayıp kendi kariyerini düşün.

ahahaha nerede demiş diyo tam bir trollsün
Bana Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnceyi mi atıyorsun? Özgür Özel'in dediğini bulsana ayrıyaten uygunsa diyor gayet normal.

Muharrem İnce şunda haklı daha ilkokula giden çocuğa yada anaokula giden çocuğa türban taktırmak ne kadar doğru?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,344
Üyeler
202,582
Son üye
koziro23
Geri