sude naz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu düşünceyle hiç bir şey olamazsınİmam hatip mezunlarının geleceği ne oluriktidar değişirse iş ve üniversite imkanları kısılır mı?
Ben 11. sınıfa geçtim. Proje imam hatipte okuyorum. İktidardaki parti değişirse ya CHP ya da yeni parti olursa zamanında imam hatiplileri sadece ilahiyatlarda okuttukları gibi yaparlar mı ya da iş alırken CV'ye lise yazdırıp liseden dolayı işe almamazlık yaparlar mı?
Önceden öyle yaptıkları hareketler var mı var.Bu düşünceyle hiç bir şey olamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
CHP yada Yeni Partiyi dinsiz olarak düşün zaten demi aklınız hiç çalışmıyor
Bunu her 2 taraf da yapıyorCV'ye lise yazdırıp liseden dolayı işe almamazlık yaparlar mı?
Ya ondan değil gerçekten , eskiden chp nin yaptıklarından dolayı öyle kalmış aklımda ve kaygı var üstümde
Ya ondan değil gerçekten , eskiden chp nin yaptıklarından dolayı öyle kalmış aklımda ve kaygı var üstümde
Ben de merak ediyorum ne yaptigini.Ne yapmış CHP eskiden?![]()
Neden egitim hayatini iktidara bagliyorsun egitim senin egitimin yasam senin yasamin. Ayrica universite=is imkani degil ulkemizde universite kavrami cok karistiriliyor. Ayrica sistem yine mi degisti de universite sinavini okudugun lise belirliyor. Suan zaten lise egitimi sacmaliga dondu iyice ogeenciler egitim degil yks ye hazirlik yapiyor oysa egitim yks sinavi demek degil ileride bunun sorununu cok cekecegiz ki zaten cekiyoruz.İmam hatip mezunlarının geleceği ne oluriktidar değişirse iş ve üniversite imkanları kısılır mı?
Ben 11. sınıfa geçtim. Proje imam hatipte okuyorum. İktidardaki parti değişirse ya CHP ya da yeni parti olursa zamanında imam hatiplileri sadece ilahiyatlarda okuttukları gibi yaparlar mı ya da iş alırken CV'ye lise yazdırıp liseden dolayı işe almamazlık yaparlar mı?
Herkes iktidar olabilir her türlü değişiklik de olabilir sen bunlara takılmayıp kendi kariyerini düşün.İmam hatip mezunlarının geleceği ne oluriktidar değişirse iş ve üniversite imkanları kısılır mı?
Neler yapmış söyle özelden yaz konuyu uzatmayalımÖnceden öyle yaptıkları hareketler var mı var.
Bunu her 2 taraf da yapıyor
üniversitede başörtüsü yasaklansın diyen onlar zaten , dinsizlik değil direkt islam düşmanlığı var onlarda .CHP yada Yeni Partiyi dinsiz olarak düşün zaten demi aklınız hiç çalışmıyor
Nerede demiş? Söyle bakalımüniversitede başörtüsü yasaklansın diyen onlar zaten , dinsizlik değil direkt islam düşmanlığı var onlarda .
ahahaha nerede demiş diyo tam bir trollsünNerede demiş? Söyle bakalım
Bana Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnceyi mi atıyorsun? Özgür Özel'in dediğini bulsana ayrıyaten uygunsa diyor gayet normal.ahahaha nerede demiş diyo tam bir trollsün