Mouse Tavsiyesine İhtiyacım Var

LaLLo

80+
Reaksiyon skoru
3
selam millet.

Şu binlerce yıllık insanlık ve bilim-teknoloji gelişmişliğinde fare orta tekerlek tıklaması yıllarca sorunsuz çalışacak hissiyatından basma şiddetinden ödün vermeyecek bir fare üretilemedi mi hala ?

bilgisayarda farenin tekerleğinde ki basma tuşunu aşırı sık kullanan biriyim yıllardır da böyleydim. Ama hep ucuz fare kullandığım için 1 seneyi geçmeden orta tekerlekteki tıklama tuşu hissiyatını kaybediyor yada tıklaması zorlaşıyordu çok sert basmam gerekiyordu...Sırf bu problemi çözeyim diye gidip paraya kıydım ve 2 sene önce 2500 TL ye kaliteli fare aldım ama şimdi yine aynı sorun başıma geldi bende fareyi açıp mekanizmayı kırdım çıkardım içinden böylece artık beni rahatsız edemiyor fakat artık tekerlekteki tuş da yok :D kısacası bana askeri düzeyde sağlamlıkta orta tekerlekteki tıklama tuşu mezara kadar sıkıntı yaratmayacak bir fare lazım tavsiye bekliyorum. fare tutuş şeklim palm grip arkadaslar büyük ebatta fareleri kullanırken daha rahat ediyorum.

hocam kablolu isterseniz razer deathadder v3 fiyatı uygundur eğerki kablosuz isterseniz deathadder v3 pro bakabilirsiniz mouse 50-60 gram aralığında büyükde bir mouse büyük mouse seviyorum demişsiniz bi bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri