Gta 4'ü Nereden Alabilirim

Reaksiyon skoru
1
Uzun zamandır gta 4 oynamak isityorum fakat steam gibi yerlerde çok uçuk fiyatlardan satılıyor neredeyse 20 yıllık oyuna da bu paraları vermek mantıkı gelmiyor torrent işine de bulaşmak istemiyorum bi tavsiyenir var mıdır nereden alıp da oynayabilirim?

Uzun zamandır gta 4 oynamak isityorum fakat steam gibi yerlerde çok uçuk fiyatlardan satılıyor neredeyse 20 yıllık oyuna da bu paraları vermek mantıkı gelmiyor torrent işine de bulaşmak istemiyorum bi tavsiyenir var mıdır nereden alıp da oynayabilirim?
İtemsatistan hesap satın alabilirisin 20tlye.Yine de benim tavsiyem korsandır

indirim zamanı dlc ler ile birlikte 5.99 dolara düşüyor onu bekleyebilirsin daha ucuza bilmiyorum key satan yerler oluyor onlarda benzer fiyattır.

hocam korsan iyi güzelde en güvenilir yerden indirmsem bile illaki bir trojan muhabbeti oluyor bilgisayar saçmalayama başlıyor ondan uzak durmaya çalışıyorum güvenilir korsan önerin varsa onada bakmak isterim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla 400tl de bir tık yüksek gibi geliyor sanki ya

Yıllardir İtem hesap kullaniyorum Mutlaka tavsiye ederim. Güvenilir saticilar var 2..3 tane bildigim. Hep onlardan alisveris yaparim. %90 Gayette rahat oynuyorum Hikayeli oyunlari. Heleki Üzerinden yillar geçmiş oyunlari hiç kafana takmadan oynarsin. sadece Fifa da sorun yasadim bu zamana kadar. Hikayeli hiç bir oyunda buyuk sorunlar yasamadim desem yeridir.

Bu oyuna para vermek aşırı mantıksız, fitgirl den bas geç

steamde indirim bekle 6 dolara dlcleriyle çözersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,368
Üyeler
202,857
Son üye
emrekarayilan04
Geri