🔥İndirim Starbucks Veranda Blend Türk Kahvesi 100 G - 69 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
5 tane aldık, İhtiyacı olanlar alabilir. Bana göre Mehmet Efendi'den daha iyi tadı var.
1788560082150.webp

1788559918890.webp

%75 orta %25 koyu çekilmiş içiyoruz biz. Bunun oranı nasıl?

%75 orta %25 koyu çekilmiş içiyoruz biz. Bunun oranı nasıl?
Bu direkt Blonde Roast hocam yani %75 orta %25 koyu gibi bir harman değil, starbucksın en hafif kavrum profili. %100 Arabica hafif gövdeli ve yumuşak içimli. Kakao ve hafif kavrulmuş fındık notaları var. Sizin içtiğiniz %75 orta + %25 koyu karışıma göre belirgin şekilde daha hafif kalır yoğun ve kavrulmuş Türk kahvesi tadı arıyorsanız o kadar sert değil.

kahve gurmeleri bana kahve önerebilr mi? daha yeni keşfettim filtre kahveyi. sadece sıcak suyla demleyip french preste süzüp içiyorum. başka aletim yok :)

Jacobs un 8 numara öğütülmüş filtre kahvesini aldım. hem fazla aromatikti hem de hiç sevmedim aromasını.

(Bir de italyadan mı rusyadan mı bi kahve gelmişti, markasını unuttum işte kahve oydu ya :D
hayatımda ilk defa günlük 1 fincana kahve beni çarpıntı yaptı zaten :D )

kahve gurmeleri bana kahve önerebilr mi? daha yeni keşfettim filtre kahveyi. sadece sıcak suyla demleyip french preste süzüp içiyorum. başka aletim yok :)

Jacobs un 8 numara öğütülmüş filtre kahvesini aldım. hem fazla aromatikti hem de hiç sevmedim aromasını.

(Bir de italyadan mı rusyadan mı bi kahve gelmişti, markasını unuttum işte kahve oydu ya :D
hayatımda ilk defa günlük 1 fincana kahve beni çarpıntı yaptı zaten :D )
Kahve isi zevk isi tamamen senin keyfine ve damak tadina gore sekilleniyor. Farkli cekirdek ve bolge kahvelerini deneyimledikce zamanla kendi tadini bulursun. Taze ogitulmesi ve demleme sekilleri bile tadi cok etkiliyor.

Kahve isi zevk isi tamamen senin keyfine ve damak tadina gore sekilleniyor. Farkli cekirdek ve bolge kahvelerini deneyimledikce zamanla kendi tadini bulursun. Taze ogitulmesi ve demleme sekilleri bile tadi cok etkiliyor.
bi ara mokapod alcam ya. onla da çok farklı diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,102
Üyeler
203,321
Son üye
quinn1212
Geri