DrequanN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 689
merhaba 3d yazıcı almak istiyorumda arıza vermeyen versede kolayca halledebileceğim birt cihaz arıyorum el yatkınlığım var ama ilk defa alacağım bütçe 10-20 k arası ne kadar uygun ve güzel cihaz varsa olur max 20k diyebilirim
www.robolinkmarket.com
www.robolinkmarket.com
www.robolinkmarket.com
bunları buldum
Bambu Lab A1 3D Yazıcı | Robolink
Bambu Lab A1 3D Yazıcı 3D Yazıcılar Bambu Lab A1 3D Yazıcı, 3D baskı dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Teknolojik olarak önde gelen birçok özelliği bünyesinde barındıran bu yazıcı, inovasyon ve kullanım kolaylığını bir araya getirerek kullanıcıların beklentilerini aşmayı hedefliyor.Öncelikle,
Bambu Lab A1 Mini Combo 3D Yazıcı | Robolink
Bambu Lab A1 Mini Combo 3D Yazıcı 3D Yazıcılar Kompakt tasarım, profesyonel performans ve çok renkli baskı gücü tek cihazda!Bambu Lab A1 Mini Combo 3D Yazıcı, akıllı kalibrasyon sistemi, yüksek hız ve AMS Lite ile çok renkli baskıyı herkes için kolay, hızlı ve kusursuz hale getirir.Öne Çıkan Özelli
Creality Hi Combo 3D Yazıcı | Robolink
Creality Hi Combo 3D Yazıcı 3D Yazıcılar Creality Hi Combo, yüksek hızlı baskı kapasitesiyle öne çıkan Creality Hi 3D yazıcı ile çok renkli ve çok malzemeli üretimi mümkün kılan Creality CFS sistemini bir araya getiriyor. Bu güçlü ikili sayesinde hem profesyonel hem de hobi amaçlı kullanıcılar için
bunları buldum