Ekran Kartına Driver Kurunca Siyah Ekran Yiyorum

Güncellemeleri komple kapatıp denesene bir de.

Ben sana bunun cevabını net bir şekilde veriyim. Günlerdir hatta 2-3 haftadır mavi ekran yiyordum. Tüm donanımlarım sağlam olmasına rağmen bir yerden sorun çıkıyordu ve mavi ekran yiyordum. Bak bu da yaptığım tüm işlemler ve bilgisayar özelliklerim yazıyor. Sonra Antigravity diye google'nin bir şeyini keşfettim. Onu indirip yetki verdim. Tüm sorunlarımı halletti. Sende indirip yetki verirsen emin ol seni tüm dertlerden kurtaracaktır.

1788691899680.webp

Rx 5700 ekran kartı kullanıyorum. Kendi kendine Driver güncellemiş ve artık sürekli siyah ekran yiyordum. Max 1 dk sürüyordu. Ben de güvenli modda ddu ile silip eski driverı kurdum olmadı. Sonra ddu ile tekrar silip eski stabil Driver kurdum yine olmadı. Sonra tekrar sildim ddu ile ve Windows otomatik yüklemesin diye de internet kablosunu çıkardım ve Driver yokken siyah ekran yemedim. Ama ne zama Driver kursam siyah ekran yemeye başlıyorum. Özellikle driverı kurunca değil kurup yeniden başlatınca yemeye başlıyorum siyah ekranı. Ne yapabilirim ?
Aynı sorunu bende yaşıyorum, şuan olma sıklığı çok daha düştü. Servise gitti çözülmedi donanım testleri zaten normal çıkıyor. Sıklığı düştüğü için uğraşmıyorum artık, umarım çözümünü bulursun.

Çözdüm sorunu. Hemen anlatayım.
Öncelikle format atıp yeni Windows kurdum internet bağlı değilken ve windows update'in sürücü güncellemesini engelledim. Update'i kapatsanız bile sürücü indirip kuruyordu arkada. Ardından stabil bir Driver bulup onu kurdum. Sonra internete bağladım. Sorun çözüldü yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,851
Üyeler
203,592
Son üye
metehan217ay
Geri