cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 514
sistem aldım şimdi masamıda yan tarafa atacagım bana yeni bir masa lazım bütçem 4000 güzel bildiğiniz masa varsa atarmısınız 160 olması önemli
3 ay önce 8500'e trotten 160x80 masa aldım ikeadan gram sarsılma yok çok sağlam masa, bütçeyi zorlayabilirsen öneririm.
o yükseltilebilen model, 4 bacaklı olan trotteni aldım ben o da 9500 olmuş.12 olmus hocam
o da çok aşıyor hocam masa harici 2 k monitör almam lazım o ytüzden 4 k bütçeo yükseltilebilen model, 4 bacaklı olan trotteni aldım ben o da 9500 olmuş.
o zaman bence çevrendeki bi marangoza yaptır bi masa, kuzenim marangoza 3000'e yaptırdı gayet güzel oldu.o da çok aşıyor hocam masa harici 2 k monitör almam lazım o ytüzden 4 k bütçe
aklımda olan masalardan bişri kulalnalar gördüm bayağı iyiide diyorlar![]()
TROTTEN beyaz 160x80 cm çalışma masası - 99429559 | IKEA
TROTTEN beyaz 160x80 cm çalışma masası - 99429559 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o zaman bence çevrendeki bi marangoza yaptır bi masa, kuzenim marangoza 3000'e yaptırdı gayet güzel oldu.
ama onun masa 120x70 160 cm e kaç para fiyat biçerler bilemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şöyle bi şey buldum bütçenize uygun yorumları güzel ama nasıldır bilemicem.
Merhabalar hocam masa olarak ne aldınız? Bende bu aralar almak istiyorum vir tane masa.
hocam yaptırdımHayırlı olsun hocam int den mi aldınız? Aldıysanız nereden aldınız?