❌İndirim Bitti! G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 MHZ Cl16 3.000 TL

Sonuncuyu ben aldım şimdi heralde dey elektronik 3009 tl

Stok eklemişler sanırım ekleyebiliyorum ben dene istersen.
kontrol ettim evet ekliyor ama kullanabilmek için 2 tane almam lazım. Elimde 8x2 var. Bulursam öyle alıp yeni anakartta kullanıcam.

arkadaşlar bende de 2x8 vardı. şimdi 2 tane 16 aldım. 2x8 i zaten 3 bin tl ye satabiliyorsunuz hemen

https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-16gb-3200mhz-ddr4-ram-f4-3200c16s-16gvk-pm-HB00000HTMPH

Premium ile 3000TL

En az 1 2 haftadır bu fiyatta

1 tane hepsiburada 1 tane trendyoldan aldım bakalım bence iptal gelcek hepsine fiyat hatası gibi duruyorda nasip bakalım

iptallik bir şey yok olması gereken fiyat dewamke
Yok hocam ya iptal ediyolar sürekli. Geçen ki ssd olayında 2 tane birden ekledim toplu satış diye iptal etmişler. Hepsiburada ekibini aradım toplu alım bir şey yapamayız dediler. Bakalım inşallah bu sefer 1 tane 1 tane aldım geçer :)

Yok hocam ya iptal ediyolar sürekli. Geçen ki ssd olayında 2 tane birden ekledim toplu satış diye iptal etmişler. Hepsiburada ekibini aradım toplu alım bir şey yapamayız dediler. Bakalım inşallah bu sefer 1 tane 1 tane aldım geçer :)
ben 2 tane aldım zaten hepsiburada 2 taneye izin veriyordu. sipariş onaylandı.

ben 2 tane aldım zaten hepsiburada 2 taneye izin veriyordu. sipariş onaylandı.
Aynı savunmayı ssd'de bende yaptım. Anakartımda 2 m2 girişi var hepsiburada'da 2 taneye izin veriyordu dedim fakat yine aynı şeyi diyip durdu iptal etti kupon vs felanda tanımlamadı

Aynı savunmayı ssd'de bende yaptım. Anakartımda 2 m2 girişi var hepsiburada'da 2 taneye izin veriyordu dedim fakat yine aynı şeyi diyip durdu iptal etti kupon vs felanda tanımlamadı
Beyler bu 1 2 haftadır 3200tl idi ztn niye aldınız la

Geri