Beyaz Kasa İçin Hangi Soğutucu Alınmalı

MXTB53

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar beyaz sistem kuruyorum imzadaki sistem şuan aktif olarak kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmeyi planlıyorum ve soğutucuyu şimdiden almak istiyorum. Hangi seçenek mantıklı olur sizce?

Sıvı soğutma içime sinmedi hiç duymadığım bir marka

Ayrıca ne işlemci alıcan
Bütçeyide belirt

Sıvı soğutma içime sinmedi hiç duymadığım bir marka

Ayrıca ne işlemci alıcan
Bütçeyide belirt
9800x3d alıcam soğutucu için bütçe de 6 üstüne çıkmak istemiyorum

sigma l36 alınır Ocypus Noname değil.

Arkadaşlar beyaz sistem kuruyorum imzadaki sistem şuan aktif olarak kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmeyi planlıyorum ve soğutucuyu şimdiden almak istiyorum. Hangi seçenek mantıklı olur sizce?
Artic al hocam sıgıyorsa

Ekte attığım görselleri inceleyebilirsin. Bu kadar para vermene gerek de yok. Sadece 6.000₺'lik ürün attığın için bunu gönderdim. Attığım ekte uygun başka bir model varsa onu da düşünebilirsin. Üstteki arkadaşın attığı Thermalright Frozen da bu attığımdan daha uygun ve fiyatına göre güzeldir.

Ekler

• IMG_5845.webp
    IMG_5845.webp
    60.5 KB · Hit: 19
  • IMG_5846.webp
    IMG_5846.webp
    68.8 KB · Hit: 15
  • IMG_5847.webp
    IMG_5847.webp
    103.1 KB · Hit: 18
  • IMG_5848.webp
    IMG_5848.webp
    63.8 KB · Hit: 18

Ekte attığım görselleri inceleyebilirsin. Bu kadar para vermene gerek de yok. Sadece 6.000₺'lik ürün attığın için bunu gönderdim. Attığım ekte uygun başka bir model varsa onu da düşünebilirsin. Üstteki arkadaşın attığı Thermalright Frozen da bu attığımdan daha uygun ve fiyatına göre güzeldir.
Peki attığım hava soğutma nasıl sizce? İlla sıvı soğutma alınmalı mı yani

Peki attığım hava soğutma nasıl sizce? İlla sıvı soğutma alınmalı mı yani
Yani sırf göstergesi var diye gereksiz pahalı bir soğutucu bence. Kendin özellikle öyle istiyorsan düşünebilir ama FZ6 Pro falan da bakabilirsin. Arada 1.500₺ civarlarına düşüyor. 7800X3D ile kullanan birçok insan var. 9800X3D'nin daha verimli bir işlemci olduğunu düşünürsek onla da kullanılır.

Geri