🔥İndirim Aula Sc380 Pro 999tl Son 4 Saat!

buz gibi fırsat paylaşmadan önce düşün o zaman
Buz gibi olduğunu nereden çıkarttın normal fiyatı 1300'lerde gezerken 1000'e düşmüş gördüm attım hayırdır nerene dokundu? Yarında nescafe paylaşıcam 10TL'den 9'a düşmüş o konuya da beklerim keyfim öyle istiyor çünkü.

3311 kullanan çok fazla mouse türedi bir anda. Tamam berbat değil ama vasat bir sensör, rival 3 gen2 wirelesstaki truemove air'den bile kötü bir sensör ki forumda rival3 sürekli yerin dibine sokulur.

buz gibi fırsat paylaşmadan önce düşün o zaman
Sizin gibilerde bıktırdı valla indirim hoşuna gitmiyorsa girme konuya yazma bir şey o zaman kafanıza silah mı dayıyorlar kardeşim? Ben foruma girdiğimde 100 tane sıcak fırsat görüyorum indirimle alakası yok ama girmiyorum bir şey yazmıyorum çünkü bazılarına belki de o şey indirim olarak gelecek ve almak isteyecek.

3311 kullanan çok fazla mouse türedi bir anda. Tamam berbat değil ama vasat bir sensör, rival 3 gen2 wirelesstaki truemove air'den bile kötü bir sensör ki forumda rival3 sürekli yerin dibine sokulur.
Evet haklısınız ama hem ucuza hem de kablosuz mouse isteyenler için bence alınabilir bir ürün. Bildiğim kadarıyla daha aşağı fiyatlarda kablosuz fare pek yok.

Z1 alın kuponla 1150 lira oluyor bundan daha iyidir

Sizin gibilerde bıktırdı valla indirim hoşuna gitmiyorsa girme konuya yazma bir şey o zaman kafanıza silah mı dayıyorlar kardeşim? Ben foruma girdiğimde 100 tane sıcak fırsat görüyorum indirimle alakası yok ama girmiyorum bir şey yazmıyorum çünkü bazılarına belki de o şey indirim olarak gelecek ve almak isteyecek.
o fiyata daha iyi muadili varsa neden bunu alsınlar indirim demek fiyatı şişirilip düşen ürünlerin paylaşılması değil
Buz gibi olduğunu nereden çıkarttın normal fiyatı 1300'lerde gezerken 1000'e düşmüş gördüm attım hayırdır nerene dokundu? Yarında nescafe paylaşıcam 10TL'den 9'a düşmüş o konuya da beklerim keyfim öyle istiyor çünkü.
bana dokunan bir şey yok milleti bilinçlendiriyorum hayırdır falan kendini bir şey sanma

500 750 tl ye 3311
800 1200tl ye 3395
1200 1600tl ye 3950
Gelmediği sürece çok büyük indirim değil. He gelse de mcu da önemli sadece sensör önemli değil.

o fiyata daha iyi muadili varsa neden bunu alsınlar indirim demek fiyatı şişirilip düşen ürünlerin paylaşılması değil

bana dokunan bir şey yok milleti bilinçlendiriyorum hayırdır falan kendini bir şey sanma
Muadil başka bir olay ben bu konu üzerindeki fare için konuşuyorum. Sadece geçtiğimiz ay aynı fiyata düşmüş ve bugün yine indirime girmiş bunlar olağan şeyler ama arkadaşın da yazdığı gibi bu fiyatlara hem kablosuz hem ucuz bütçeli fare piyasada pek yok. Varsa da bilmiyor olabilir.

Kendimin ne olduğunu biliyorum sen kafana takma. Bilinçlendirmene kimse laf etmedi emrivaki konuşmalarına dikkat etmen yeterli babanın oğlu değilim.

Geri