Monitörümü Yurtdışına Uçakla Götürebilir Miyim?

ramazanua

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar yurtdışına üniversite için gideceğim ve bilgisayarımın parçalarını anakarttan çıkartıp hepsini kutulu bi şekilde götüreceğim ekran kartı işlemci vb orada yeni bir kasa alıp toplayacağım ancak monitörümü de götürmek istiyorum ve valizde kendi kutusuyla götürsem çok mu risk almış olurum veya monitörümü burada satıp orda yenisini almak daha mı mantıklı olur?

Selamlar yurtdışına üniversite için gideceğim ve bilgisayarımın parçalarını anakarttan çıkartıp hepsini kutulu bi şekilde götüreceğim ekran kartı işlemci vb orada yeni bir kasa alıp toplayacağım ancak monitörümü de götürmek istiyorum ve valizde kendi kutusuyla götürsem çok mu risk almış olurum veya monitörümü burada satıp orda yenisini almak daha mı mantıklı olur?
O iş sıkıntı kutulara ekstra bagaj için çok yüksek ücretler ödersin en iyisi sistemini sat oradan yeni sistem topla veya mesela ekran kartın iyiyse sadece onu koy valize gerisini yeni parçalarla orada topla

Sat orda yenisini al onunla uğraşamazsın

Bence tamamen sat yeni topla hocam. Uğraşılmaz bagaja vereceğin ekstra para valiz uğraş falan

Bence tamamen sat yeni topla hocam. Uğraşılmaz bagaja vereceğin ekstra para valiz uğraş falan
zaten büyük valiz her türlü götürcem yanımda arkadaşım da gelcek onun valizine de kıyafetkerimi koycam parçaları her türlü götüreceğim sadece monitör konusunda kararsızdım

Geri