🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

Bu forumda niye her sıcak fırsat konusu altında meydan savaşı çıkıyor :kekw:
Dh'yi bu yüzden bıraktım, burayı da bırakacağız galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ikiyüzlü diyorum çünkü ikiyüzlüsün. Sen velet diyorsun çünkü ikiyüzlülüğü ortaya çıktı ve köşeye sıkıştı. Bütçesindeki qd-oled monitör g5 değil.
Hocam sidik yarışını bırakta kötü dediğin bu monitör yerine 2-3 farklı alternatif öner bi zahmet. Her konu altında qd-woled-miniled-va kapışmaları baydı artık, lafım sadece sana değil üstüne alınma ama bu monitör kötü demişsin, tavsiye bekliyoruz.

Dh'yi bu yüzden bıraktım, burayı da bırakacağız galiba
Bir kişide çıkıp demiyor ki performansı şu fiyatına göre böyle iyi-kötü vs bunu söylemek zorundayım ama bilgi seviyesi yerlerde. Forumda açıklama yapabilecek kadar bilgi seviyesi yok, hadi velev ki var diyelim 3-5 kişi belki. Ama konuşan konuşana bilen birisi konuşacağına sadece bilmeyenler konusuyor gereksiz tartışma çıkıyor. Bu konu özelinde demiyorum sadece genel olarak böyleler.

Bu forumda niye her sıcak fırsat konusu altında meydan savaşı çıkıyor :kekw:
G5 için 2.nesil panel kullanıyor fanboysun
Teknoloji şans işi değil
15k ya çin malı mini LED
WOLED=Grey banding + QHD metinler bozuk

Bu tarz yorumlar geldiği sürece böyle olur hocam. Yanlış bilgi veren verene herkes bir telden konuşuyor. Monitörle alakalı mantıklı bir yorum yok sadece saldırı var alakasız genellemeler var yanlış bilgiler var

Bir kişi çıkıpta rakipleriyle kıyaslayabilecek bilgide değil. :D

Ne diyeyim böyle devam etsinler

Son düzenleme:
Foruma discord tartışma kanalı açılsın tartışma çıktı mı girip tartışın biz de dinleyek 😂 oled mi iyi miniled mi woled gray midir dinleyek

15 k ya çin malı miniledi indirim diye alanlar kuduruyordur
tayfun ve tayfası var (yancısı ahmettunc) onlar ktc görünce saygı duruşuna geçiyor, 15 bine oled olsa ktc miniled alın derler yine. benim şu an önümde hem miniled hem oled var, oled şampiyonlar ligiyse miniled uefa kupasıdır. miniled sadece ips gibi panellerden çok çok üstün oledle kıyası olmaz.
hadi tayfun bu işe kafa patlatıyor bilgiside hatrı sayılır düzeyde var ama ktc konusunda bir reklam yapma çabası var. ktc monitörlerde kalite kontrol sıfır alayı ölü piksel ve ghostingli.

Son düzenleme:
Şansla bir alakası yok.
Şans.

tayfun ve tayfası var (yancısı ahmettunc) onlar ktc görünce saygı duruşuna geçiyor, 15 bine oled olsa ktc miniled alın derler yine. benim şu an önümde hem miniled hem oled var, oled şampiyonlar ligiyse miniled uefa kupasıdır. miniled sadece ips gibi panellerden çok çok üstün oledle kıyası olmaz.
hadi tayfun bu işe kafa patlatıyor bilgiside hatrı sayılır düzeyde var ama ktc konusunda bir reklam yapma çabası var. ktc monitörlerde kalite kontrol sıfır alayı ölü piksel ve ghostingli.
Ya kendi işine bak hadi tartısma cıkarmaya gelme saygı duruşuna geçiyormuşmuş ne anlatıyorsun sen? Neye dayanarak böyle sacma sapan yorumlar yapıyorsun? Ghosting tamamen yalan. Kalite kontrol zayıf orası doğru. Reklam yapma çabam yok istesem yapardım emin ol elime fırsat geçti kabul etmedim. Geçen gün 1 ay bile olmadı hocam yardım et diyordun şimdi utanmadan abuk subuk konuşuyorsun. Tiksiniyorum ya senden, senin icin yardımcı oluyorum ne bicim konusuyorsun nasıl insansın sen ya. Monitörü alana kadar iyiydik şimdi mi kötü olduk? Bir duruşun olsun be.

Son düzenleme:
Şans.

Ya kendi işine bak hadi tartısma cıkarmaya gelme saygı duruşuna geçiyormuşmuş ne anlatıyorsun sen? Neye dayanarak böyle sacma sapan yorumlar yapıyorsun?
kimin yan hesabı bu niye üstüne alındı yakalandın aslanım :D

kimin yan hesabı bu niye üstüne alındı yakalandın aslanım :D
Arkamdan sallayacak kadar zayıf karakterlisin. Düne kadar monitör önerisi istiyordun konuşuyorduk hocam diyordun iyi kötü bir samimiyet kurdun şimdi abuk subuk arkamdan laflar ediyorsun. Duruşun olsun biraz ayıp yaptığın.

Arkamdan sallayacak kadar zayıf karakterlisin. Düne kadar monitör önerisi istiyordun konuşuyorduk hocam diyordun iyi kötü bir samimiyet kurdun şimdi abuk subuk arkamdan laflar ediyorsun. Duruşun olsun biraz ayıp yaptığın.
tayfun yavrum sakin ol. ben bilgili olduğunu kafa patlattığını yazdım ama ktc konusunda seffaf değilsin, bir haltlar ceviriyon o markayla ilgili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,241,051
Üyeler
203,312
Son üye
gezeronurr
Geri