❌İndirim Bitti! Havit Gk71 Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Xlr/Type-C 1.580 TL 🔥🔥🔥

Emin misin siparişini kontrol et istersen bana dogru geldi cünkü
Sorun değil zaten beyaz daha güzel duruyormuş değiştirmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofon gk50pro dan çok fark yaratmadı minimal sesleri daha rahat alıyor gece 2 de arkadaşlarıma asmr çektim bildiğin 😄 ayağı da kendisi de çok ağır malzemesini beğendim mikrofonun 2 tane ses modu var birinde yeşil yanıyor birinde mavi mavi olan saha temiz ses verdi bende.
Bugün kulaklık soketini denerim gk50 de o soket kötüydü bunda nasıl merak ettim

Ürün elime ulaştı arkadaşlar. Yanına da anahtar hediyesi konulmuş. Satıcı hızlı kargolamış ve güzel paketlemiş. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Nasil güzel mi? Dis ses çok alıyor mu?

Sorun değil zaten beyaz daha güzel duruyormuş değiştirmem.

Mikrofon gk50pro dan çok fark yaratmadı minimal sesleri daha rahat alıyor gece 2 de arkadaşlarıma asmr çektim bildiğin 😄 ayağı da kendisi de çok ağır malzemesini beğendim mikrofonun 2 tane ses modu var birinde yeşil yanıyor birinde mavi mavi olan saha temiz ses verdi bende.
Bugün kulaklık soketini denerim gk50 de o soket kötüydü bunda nasıl merak ettim
Dış sesleri cok aliyor mu? Yazilimi var mi kendi?

GK50 pro da kullandım büyük fark yok. Sesleri alıyor o yüzden amd noise kullanıyorum.

Hocam dış ses durumu tamamen senin cihazın üzerindeki Gain (hassasiyet) tekerini nasıl kullandığına bağlı. Eğer gain ayarını biraz kısıp mikrofonu kendine yaklaştırırsan klavye, mouse veya kasa fanı sesini neredeyse hiç almaz. Kapsülü geniş ve yönlü olduğu için dış sesi filtrelemesi oldukça başarılı. Ben yaşamadım dip ses sorunu gayet başarılı. Kendi yazılımıda yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,718
Üyeler
203,945
Son üye
f.krkmz
Geri