Damacana Su Pompası Önerisi ?

SRooX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Merhaba ;
evet başlukta gördüğünüz gibi bunun önerisini istiyorum otamtaik olanlarından ancak güzel bir şey istiyorum aldığım çoğu şeyin bataryası 2. ayında bozuluyor ve artık satın almaktan üşeniyorum birkerede otobatiğe alışınca manuel zor geliyor fiyatta çok uçmadan ne önerirsiniz

.

Merhaba ;
evet başlukta gördüğünüz gibi bunun önerisini istiyorum otamtaik olanlarından ancak güzel bir şey istiyorum aldığım çoğu şeyin bataryası 2. ayında bozuluyor ve artık satın almaktan üşeniyorum birkerede otobatiğe alışınca manuel zor geliyor fiyatta çok uçmadan ne önerirsiniz
Hepsi bozuluyor ztn manuel al bence alışman lazın pompolamaya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasınıda geliştirir hızlandırır

2 kez pompaladın tam bardak dolmadı sonra bir kez daha bastın bu seferde fazla oldu kim uğraşıcak bunla ?
Knk bardağı ağxına kadar tutuyosun sen batığında bitince kendisi içine çekiyor azcık fizik çalışın

Knk bardağı ağxına kadar tutuyosun sen batığında bitince kendisi içine çekiyor azcık fizik çalışın
tamam dostum birdahakine çalışırım varsa önerin OTOMATİK alabilirim.

tamam dostum birdahakine çalışırım varsa önerin OTOMATİK alabilirim.
Otomatik bime geliyo 2 3 ay sonra bozuluyo ne alırsab al bozulucak makineler sudan uzak tutmak lazım biz suya sokuoz

Genellikle benzer modelde olan ₺300-1000 arası satılanlar hem kötü kokuyorlar hem de bozuluyorlar.
Bu daha çok bozulcak gibi gözüküyoe kablosuna su dökülme ihtimali daha yüksek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1200tl ye 1200 kere pompolarım damacanayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,355
Üyeler
203,400
Son üye
tuncaydemirhanw