termal macun olarak mx-6 kullanıyorum sıvı soğutucu da yukarıda belirtmiş olduğum lian li hydroshift II lcd-s 360 tl kullanıyorumsıcaklıkların çok yüksek termal limite takılıyorsun muhtemelen, özellikle işlemcindeki macun veya soğutucu noktasında ne kullanıyorsan kontrol et/değiştir. sonrasında undervoltla birlikte stabil tweak + daha serin bir şekil yapman şart.
yaşadığım yerde pc kurulumu yapan bir yere yaptırdımSenmi kurulum yaptın
Kendinmı jurdun knk video çek hangi boru sıcak fln soğuk diye bakalım fanları doğrumu taktın ona baktermal macun olarak mx-6 kullanıyorum sıvı soğutucu da yukarıda belirtmiş olduğum lian li hydroshift II lcd-s 360 tl kullanıyorum
termal macunu çok iyi sürememiş olabilirsin çünkü tekli çekirdek sıcaklıklarında 7-8 derecelik farklar var, montajı tam oturmamış olabilir. ama total sıcaklığın yine çok fazla hele bir de hydroshift ile bu rakamlar çok yüksek.termal macun olarak mx-6 kullanıyorum sıvı soğutucu da yukarıda belirtmiş olduğum lian li hydroshift II lcd-s 360 tl kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yaşadığım yerde pc kurulumu yapan bir yere yaptırdım
fanlar takılıydı zaten onları montaj etmedik termal macunu da olması gerektiği gibi sürdüğümü düşünüyorumKendinmı jurdun knk video çek hangi boru sıcak fln soğuk diye bakalım fanları doğrumu taktın ona bak
Tm fablara vak düz mü tersmü takmıilar nprnal drğil max 75 olması lazın doğutucun 11k
jelatini çıkardım tabii montaj yaparkentermal macunu çok iyi sürememiş olabilirsin çünkü tekli çekirdek sıcaklıklarında 7-8 derecelik farklar var, montajı tam oturmamış olabilir. ama total sıcaklığın yine çok fazla hele bir de hydroshift ile bu rakamlar çok yüksek.
olm jelatini söktün di mi montajda?????
borularda da herhangi bir sıcaklık yok şu an ikisi de normalKendinmı jurdun knk video çek hangi boru sıcak fln soğuk diye bakalım fanları doğrumu taktın ona bak
Tm fablara vak düz mü tersmü takmıilar nprnal drğil max 75 olması lazın doğutucun 11k
Geminiya sor nasıl olnası lazımfanlar takılıydı zaten onları montaj etmedik termal macunu da olması gerektiği gibi sürdüğümü düşünüyorum
jelatini çıkardım tabii montaj yaparken
borularda da herhangi bir sıcaklık yok şu an ikisi de normal
Soğutucunda bozuk olabilir / açtığın uygulama ağır bişry mi yoksa chotma gibi bişrumiProgramda bu şekilde
Knk sıvı sen bak sıvı soğutcuyu biraz sık oturuyomu yerine otumuşsmu diye bakne demek istediğini anlamadım
Bunları dene olmazsa soğutcu sorunluhydroshifti fixrpm'den çıkart maksimum devrini ve soğutma performansını etkiliyor mu biraz takip et, fark etmesi lazım.
montajını tekrar kontrol et, braketlere tam oturmayan vida vs varsa temas etmiyorsa sıcaklığı yine koruyamaz.
hepsi doğruysa yine de düşmüyorsa macunu kryonaut extreme veya mx7 ile dene.
üsttekilerle birlikte sonuç aynıysa alternatif soğutucu bulabilirsen onunla dene.
o da olmazsa iade