RTX 5070 Tı & AMD Ryzen 7 9800x3d

sıcaklıkların çok yüksek termal limite takılıyorsun muhtemelen, özellikle işlemcindeki macun veya soğutucu noktasında ne kullanıyorsan kontrol et/değiştir. sonrasında undervoltla birlikte stabil tweak + daha serin bir şekil yapman şart.
termal macun olarak mx-6 kullanıyorum sıvı soğutucu da yukarıda belirtmiş olduğum lian li hydroshift II lcd-s 360 tl kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senmi kurulum yaptın
yaşadığım yerde pc kurulumu yapan bir yere yaptırdım

termal macun olarak mx-6 kullanıyorum sıvı soğutucu da yukarıda belirtmiş olduğum lian li hydroshift II lcd-s 360 tl kullanıyorum
Kendinmı jurdun knk video çek hangi boru sıcak fln soğuk diye bakalım fanları doğrumu taktın ona bak

Tm fablara vak düz mü tersmü takmıilar nprnal drğil max 75 olması lazın doğutucun 11k

yaşadığım yerde pc kurulumu yapan bir yere yaptırdım
termal macunu çok iyi sürememiş olabilirsin çünkü tekli çekirdek sıcaklıklarında 7-8 derecelik farklar var, montajı tam oturmamış olabilir. ama total sıcaklığın yine çok fazla hele bir de hydroshift ile bu rakamlar çok yüksek.

olm jelatini söktün di mi montajda?????

Kendinmı jurdun knk video çek hangi boru sıcak fln soğuk diye bakalım fanları doğrumu taktın ona bak

Tm fablara vak düz mü tersmü takmıilar nprnal drğil max 75 olması lazın doğutucun 11k
fanlar takılıydı zaten onları montaj etmedik termal macunu da olması gerektiği gibi sürdüğümü düşünüyorum

termal macunu çok iyi sürememiş olabilirsin çünkü tekli çekirdek sıcaklıklarında 7-8 derecelik farklar var, montajı tam oturmamış olabilir. ama total sıcaklığın yine çok fazla hele bir de hydroshift ile bu rakamlar çok yüksek.

olm jelatini söktün di mi montajda?????
jelatini çıkardım tabii montaj yaparken

borularda da herhangi bir sıcaklık yok şu an ikisi de normal

fanlar takılıydı zaten onları montaj etmedik termal macunu da olması gerektiği gibi sürdüğümü düşünüyorum

jelatini çıkardım tabii montaj yaparken

borularda da herhangi bir sıcaklık yok şu an ikisi de normal
Geminiya sor nasıl olnası lazım

Soputucun rpm kaç onu yükselt

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-15 165628.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-15 165628.webp
    28 KB · Hit: 18
  • Ekran görüntüsü 2026-09-15 165634.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-15 165634.webp
    23.3 KB · Hit: 19
  • Ekran görüntüsü 2026-09-15 165639.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-15 165639.webp
    26.9 KB · Hit: 19
Programda bu şekilde
Soğutucunda bozuk olabilir / açtığın uygulama ağır bişry mi yoksa chotma gibi bişrumi

Odan kaç derece Kasanın fanlarını çekip atarmısın bide

Soğutucunda bozuk olabilir / açtığın uygulama ağır bişry mi yoksa chotma gibi bişrumi

Odan kaç derece Kasanın fanlarını çekip atarmısın bide
ne demek istediğini anlamadım

hydroshifti fixrpm'den çıkart maksimum devrini ve soğutma performansını etkiliyor mu biraz takip et, fark etmesi lazım.
montajını tekrar kontrol et, braketlere tam oturmayan vida vs varsa temas etmiyorsa sıcaklığı yine koruyamaz.
hepsi doğruysa yine de düşmüyorsa macunu kryonaut extreme veya mx7 ile dene.
üsttekilerle birlikte sonuç aynıysa alternatif soğutucu bulabilirsen onunla dene.
o da olmazsa iade

hydroshifti fixrpm'den çıkart maksimum devrini ve soğutma performansını etkiliyor mu biraz takip et, fark etmesi lazım.
montajını tekrar kontrol et, braketlere tam oturmayan vida vs varsa temas etmiyorsa sıcaklığı yine koruyamaz.
hepsi doğruysa yine de düşmüyorsa macunu kryonaut extreme veya mx7 ile dene.
üsttekilerle birlikte sonuç aynıysa alternatif soğutucu bulabilirsen onunla dene.
o da olmazsa iade
Bunları dene olmazsa soğutcu sorunlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,182
Üyeler
203,350
Son üye
yigitarisoy0
Geri