Öneri Oyuncu/Ofis Koltuğu Önerileri (10-15k TL)

kutaybey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Bütçe
13000
Merhaba. Gün içinde uzun süreler üstünde rahat oturabileceğim ve uzun yıllar dayanabilecek bir koltuğa ihtiyacım var. ofis koltuğu olarak "ikea markus" bakmıştım ama fiyatı bana basit bir file ofis koltuğu için uçuk geldi, onun yerine sanırım oyuncu koltuğu alacağım. deneme fırsatım şu anda yok, bana acil lazım; o yüzden kullandığınız ve memnun kaldığınız, önerebileceğiniz oyuncu koltukları hangileri? zio venom ve hawk future en çok reklamı yapılanlar genelde onlar o yüzden dikkatimi çekti ama yorumları pek iç açıcı değil.
boy: 1.86
kilo: 80

Titanseat Throne çok övülüyor.

Merhaba. Gün içinde uzun süreler üstünde rahat oturabileceğim ve uzun yıllar dayanabilecek bir koltuğa ihtiyacım var. ofis koltuğu olarak "ikea markus" bakmıştım ama fiyatı bana basit bir file ofis koltuğu için uçuk geldi, onun yerine sanırım oyuncu koltuğu alacağım. deneme fırsatım şu anda yok, bana acil lazım; o yüzden kullandığınız ve memnun kaldığınız, önerebileceğiniz oyuncu koltukları hangileri? zio venom ve hawk future en çok reklamı yapılanlar genelde onlar o yüzden dikkatimi çekti ama yorumları pek iç açıcı değil.
boy: 1.86
kilo: 80
bende hawk fab c2 var rahat geliyor
istersen future serisine de bakabilirsin

sağlam ve rahat koltuk

sağlam ve rahat koltuk
hocam future a bakıyorum, hatta yazmıştım ama yorumlarda koltuk rahat değil falan yazılıyor genelde. sünger kalitesi nasıldır?

hawk future kullanıyorum 1 senedir memnunum kuzenim 2 senedir kullanıyor 120 kilo ve sandalye gala saglam bir sorunu yok gayet konforlu rahat ama başka model kullanmadım tam kıyaslayamayacagım oturulan kısım elle bastırınca falan yumuşak degil pek aslında diğer modeller nasıl bilmiyorum ama rahatsız etmiyor uzun süre oturuyorum şu ana kadar rahatsız olmadım hic hp omen citadel denemistim mediamarktta bi oturmustum mesela o daha rahattı buan gre ama fiyat farkı aşırı pişman olacagını sanmıyorum baya saglam koltuk

hocam future a bakıyorum, hatta yazmıştım ama yorumlarda koltuk rahat değil falan yazılıyor genelde. sünger kalitesi nasıldır?
eğer istanbuldaysan yanlış hatırlamıyorsam bayrampaşada hawk'ın mağazası vardı gidip deneyebiliyorsun
kendin için en rahatı deneyerek alman
xdrive ve xprime gibi markalar asya yakasında

eğer istanbuldaysan yanlış hatırlamıyorsam bayrampaşada hawk'ın mağazası vardı gidip deneyebiliyorsun
kendin için en rahatı deneyerek alman
xdrive ve xprime gibi markalar asya yakasında
hocam bursadayım şu ara, meşgulüm o yüzden maalesef bakmadan almak zorundayım. kafamda birkaç koltuk vardı ama hangisinin kullanıcı yorumlarına baksam genelde yarısı memnun olmuyor. zio valor modeli ve exvega markasına bakıyorum şu anda; taksit seçenekleriyle falan değerlendirip birisini alacağım. future da taksit yapınca 18-19k tl yi buluyor maalesef.

hawk malzeme kalitesi hissiyatı olarak bana güzel gelmedi uzun vadede pek iyi sonuçlar cıkarmıyor diye birkaç yorum okumuştum titanseate bakmanızı öneririm

hocam bursadayım şu ara, meşgulüm o yüzden maalesef bakmadan almak zorundayım. kafamda birkaç koltuk vardı ama hangisinin kullanıcı yorumlarına baksam genelde yarısı memnun olmuyor. zio valor modeli ve exvega markasına bakıyorum şu anda; taksit seçenekleriyle falan değerlendirip birisini alacağım. future da taksit yapınca 18-19k tl yi buluyor maalesef.
Yani bursada denemek için çok seçenek de yok hocam :D ben denemeden aldım , bursadayım bende titanseat beast aldım memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kuzenimin deneyip bana tek önerdiği koltuk buydu

Yani bursada denemek için çok seçenek de yok hocam :D ben denemeden aldım , bursadayım bende titanseat beast aldım memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kuzenimin deneyip bana tek önerdiği koltuk buydu

hocam biraz araştırma yaptım da adore nin çalışma koltukları hakkında bir fikriniz var mı? fiyatlar da aşağı yukarı aynı gibi ve oyuncu koltuğu işi yorumlardan sonra beni biraz düşündürdü.
https://www.adoremobilya.com/unique-sx-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah-74x1195-129x65 şu mesela iyi gibi duruyor.
bu da aynı şekilde

hocam biraz araştırma yaptım da adore nin çalışma koltukları hakkında bir fikriniz var mı? fiyatlar da aşağı yukarı aynı gibi ve oyuncu koltuğu işi yorumlardan sonra beni biraz düşündürdü.
https://www.adoremobilya.com/unique-sx-yonetici-ve-calisma-koltugu-siyah-74x1195-129x65 şu mesela iyi gibi duruyor.
bu da aynı şekilde
Şöyle bir rivayet var çalışma koltukları , oyuncu koltuklarından daha rahat ben şahsen denemedim bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım maalesef.

sağlam ve rahat koltuk
fame serisi hakkında bilginiz var mı? yakın zamanda almayı düşünüyorum da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,911
Üyeler
203,620
Son üye