Öneri Sıvı Soğutucu + Sistem Parçaları Tavsiye ve Önerileriniz

Xaynthex

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar,
Bu aralar sıvı soğutucu arayışındayım. Fiyatta çok yükselmeden , mümkünse en iyi F/P ı almak istiyorum.
Biraz araştırdığım kadarıyla

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 5700 TL gibi bir fiyatla var.

Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL Beyaz 9600 TL .

Fiyat açısından Arctic daha cazip geliyor . Sizce hangisini almalıyım ? Ve bazı başlıklarda TL fan diye bir şeyden bahsedilmiş. TL fan ne oluyor acaba ?
Yakın zamanda kasayı değiştireceğim. Arctic için biraz daha büyük ve kalın olduğu söyleniyor. Arctic soğutucu için kasa tavsiyeleriniz var mıdır ?
Bu kasayı beğendim yeterli midir ? Arctic için uygun mudur ?
Lian Li O11 Vision Compact ATX Mid-Tower
Yavaş yavaş AM5 sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum. İşlemci olarak 9800X3D ye geçmeyi düşünüyorum. Anakart olarak şuanlık B850 düşünüyorum ama farklı tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur . B850 için marka model tavsiyeleriniz nedir veya diğer alternatifler için .
Yardımcı olursanız çok sevinirim , herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bu aralar sıvı soğutucu arayışındayım. Fiyatta çok yükselmeden , mümkünse en iyi F/P ı almak istiyorum.
Biraz araştırdığım kadarıyla

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 5700 TL gibi bir fiyatla var.

Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL Beyaz 9600 TL .

Fiyat açısından Arctic daha cazip geliyor . Sizce hangisini almalıyım ? Ve bazı başlıklarda TL fan diye bir şeyden bahsedilmiş. TL fan ne oluyor acaba ?
Yakın zamanda kasayı değiştireceğim. Arctic için biraz daha büyük ve kalın olduğu söyleniyor. Arctic soğutucu için kasa tavsiyeleriniz var mıdır ?
Bu kasayı beğendim yeterli midir ? Arctic için uygun mudur ?
Lian Li O11 Vision Compact ATX Mid-Tower
Yavaş yavaş AM5 sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum. İşlemci olarak 9800X3D ye geçmeyi düşünüyorum. Anakart olarak şuanlık B850 düşünüyorum ama farklı tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur . B850 için marka model tavsiyeleriniz nedir veya diğer alternatifler için .
Yardımcı olursanız çok sevinirim , herkese iyi günler.
Fiyat öyle fakat kasanın kozmetik görünüşü olarak diğeri da etkili olacak karar size kalmış, TL dediği de model ve ışıklandırma farklılıkları en etkili fan TL olanı . Anakart için bütçe ne ?

Fiyat öyle fakat kasanın kozmetik görünüşü olarak diğeri da etkili olacak karar size kalmış, TL dediği de model ve ışıklandırma farklılıkları en etkili fan TL olanı . Anakart için bütçe ne ?
Bütçe olarak kafamda bir şey düşünmemiştim aslında anakart için 10-20 bin arası bir anakart olabilir.

1789569262395.webp

LF3 Pro yerine Nautilus RS öneririm. LF3 Pro'dan daha iyi ve daha sessiz bir soğutucu.

O11 VC'ye sığar LF3. O fiyat bandındaki en F/P dolusu anakart bu:

Alıntıyı görüntüle

LF3 Pro yerine Nautilus RS öneririm. LF3 Pro'dan daha iyi ve daha sessiz bir soğutucu.

O11 VC'ye sığar LF3. O fiyat bandındaki en F/P dolusu anakart bu:

Teşekkür ederim öneriniz için. Naitulus RS'in soğutma performansı LF3 Prodan daha mı iyi ?

Lian Li fanların fanların yanında soğutucu sırıtacaktır bunu da göz önünde bulun. Ben o yüzden ileride lian li soğutucu almayı düşünüyorum fiyatları ne kadar fahiş olsada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el sıkıntı olmaz dersen bir göz gezdir satan eden çok oluyor özellikle facebook gruplarında.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. @frostybite @grkemckn
Sırıtsın ya çok önemli değil benim için , kule tipi soğutucudan , sıvı soğutmalı yeni bir AM5 sisteme geçmeyi planlıyorum sonuçta .
Benim için yeterli bir geçiş.

Geri