Xaynthex
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar,
Bu aralar sıvı soğutucu arayışındayım. Fiyatta çok yükselmeden , mümkünse en iyi F/P ı almak istiyorum.
Biraz araştırdığım kadarıyla
Yakın zamanda kasayı değiştireceğim. Arctic için biraz daha büyük ve kalın olduğu söyleniyor. Arctic soğutucu için kasa tavsiyeleriniz var mıdır ?
Bu kasayı beğendim yeterli midir ? Arctic için uygun mudur ?
Lian Li O11 Vision Compact ATX Mid-Tower
Yavaş yavaş AM5 sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum. İşlemci olarak 9800X3D ye geçmeyi düşünüyorum. Anakart olarak şuanlık B850 düşünüyorum ama farklı tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur . B850 için marka model tavsiyeleriniz nedir veya diğer alternatifler için .
Yardımcı olursanız çok sevinirim , herkese iyi günler.
Bu aralar sıvı soğutucu arayışındayım. Fiyatta çok yükselmeden , mümkünse en iyi F/P ı almak istiyorum.
Biraz araştırdığım kadarıyla
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 5700 TL gibi bir fiyatla var.
Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL Beyaz 9600 TL .
Fiyat açısından Arctic daha cazip geliyor . Sizce hangisini almalıyım ? Ve bazı başlıklarda TL fan diye bir şeyden bahsedilmiş. TL fan ne oluyor acaba ?Yakın zamanda kasayı değiştireceğim. Arctic için biraz daha büyük ve kalın olduğu söyleniyor. Arctic soğutucu için kasa tavsiyeleriniz var mıdır ?
Bu kasayı beğendim yeterli midir ? Arctic için uygun mudur ?
Lian Li O11 Vision Compact ATX Mid-Tower
Yavaş yavaş AM5 sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum. İşlemci olarak 9800X3D ye geçmeyi düşünüyorum. Anakart olarak şuanlık B850 düşünüyorum ama farklı tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur . B850 için marka model tavsiyeleriniz nedir veya diğer alternatifler için .
Yardımcı olursanız çok sevinirim , herkese iyi günler.
Son düzenleme: