Kablosuz Gaming Iem Önerisi

Yarı fiyatına mı aldın? Ne zaman, nereden almıştın acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu açmadan yorumlara bakmamıştım da 3'ününde yorumlar birbirinden kötü :D
Trendyol'dan almıştım 1 yıl önce mega kuponla.
Bu ürün hakkındaki yorumlara pek takılma. Ben de birkaçına baktım da gerçeği yansıtmıyor; sesi az demişler. Sesi hem uygulama üzerinden hem de kulaklık üzerinden ayrı ayrı açman lazım. Onun dışında bas konusunda da yine çeşitli ayarlar var, basları gayet doyurucu ve güzel. Yorumlar bence yanlış yönlendiriyor; ayrıca bağlantı sorunu da hiç yaşamadım, aktif olarak kullanıyorum. Şarjı da çok uzun gidiyor.

Trendyol'dan almıştım 1 yıl önce mega kuponla.
Bu ürün hakkındaki yorumlara pek takılma. Ben de birkaçına baktım da gerçeği yansıtmıyor; sesi az demişler. Sesi hem uygulama üzerinden hem de kulaklık üzerinden ayrı ayrı açman lazım. Onun dışında bas konusunda da yine çeşitli ayarlar var, basları gayet doyurucu ve güzel. Yorumlar bence yanlış yönlendiriyor; ayrıca bağlantı sorunu da hiç yaşamadım, aktif olarak kullanıyorum. Şarjı da çok uzun gidiyor.
Bu bütçelerde almam imkansız, başka seçenekte yok kablosuz iem 3 tane var. :D

Ya çok rahat kulak üstü bulmaya çalışacağım ya da bunların indirime girmesini bekleyeceğim...

Bu bütçelerde almam imkansız, başka seçenekte yok kablosuz iem 3 tane var. :D

Ya çok rahat kulak üstü bulmaya çalışacağım ya da bunların indirime girmesini bekleyeceğim...
AKG N5 Hybrid geçen gün 6.000 TL’ye düşmüştü fakat kaçırdım. Onun hakkında da olumlu ve olumsuz yorumlar var; onu da takibe alabilirsin.

AKG N5 Hybrid geçen gün 6.000 TL’ye düşmüştü fakat kaçırdım. Onun hakkında da olumlu ve olumsuz yorumlar var; onu da takibe alabilirsin.
Bunlar ne yazınca çıkıyor ya? Benim bulabildiklerim max konuda linkini attığım 3 üründü. :D Aldım takibe

Bunlar ne yazınca çıkıyor ya? Benim bulabildiklerim max konuda linkini attığım 3 üründü. :D Aldım takibe
2.4 GHz alıcılı tam kablosuz kulak içi kulaklıklar şeklinde Türkçe veya İngilizce aratırsanız ya da yapay zekaya sorarsanız bu tür bazı modeller bulabilirsiniz. Bu da bana başka bir forumda rastgele denk geldi; fakat baktığımda ne yazık ki indirim bitmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,897
Üyeler
204,000
Son üye
Welterous
Geri