Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

30 dolar dışındakiler onaylandı sanırım birde hesap doğrulama yaptıktan sonra katıldım 240 lirayı da kaçırmışım sağlık olsun 25 dolar 750 lira ve 1000 lira pluxee da gayet iyi hesap açılışı için diye düşünüyorum
Pluxe'ye üye olmaya çalısıyorum. Telefona SMS dogrulama gelmiyor. Müşteri hizmetleri i aradım.sodrxo kullanmayan üye olamaz diyor. Bireysel kayıt olmak istiyorum dedim . Olmaz dedi.

Nasıl kullancaz pluxe kodlarını

Pluxe'ye üye olmaya çalısıyorum. Telefona SMS dogrulama gelmiyor. Müşteri hizmetleri i aradım.sodrxo kullanmayan üye olamaz diyor. Bireysel kayıt olmak istiyorum dedim . Olmaz dedi.

@Dukeler Bu kodları kullanmak için işveren tarafından verilen kartımız mı olması gerekiyor? Mobil uygulamada kart veya çek ekle diye bir kısım var. Siz nasıl yaptınız?

Dün akşam 9-10 gibi görüntülü görüşme yaptım. Hesabım hâlâ onaylanmamış. Onaylanması tahmini ne kadar sürer?

@Dukeler Bu kodları kullanmak için işveren tarafından verilen kartımız mı olması gerekiyor? Mobil uygulamada kart veya çek ekle diye bir kısım var. Siz nasıl yaptınız?
Uygulamayı indir hangi mağazada nasıl kullanabileceğin yazıyor. Mesela hepsiburada'da kupon olarak tanımlayabiliyorsun. Pazarama'ya direkt banka puanı ekler gibi ekleyebiliyorsun vs. Karta vs gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende sodexo vs yok üye oldum sağ üstte kart işareti var yeni ekle yazan oradan verilen kodları girdim.

Uygulamayı indir hangi mağazada nasıl kullanabileceğin yazıyor. Mesela hepsiburada'da kupon olarak tanımlayabiliyorsun. Pazarama'ya direkt banka puanı ekler gibi ekleyebiliyorsun vs. Karta vs gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende sodexo vs yok üye oldum sağ üstte kart işareti var yeni ekle yazan oradan verilen kodları girdim.

Tamamdır hocam. Çok teşekkürler.

Olur. Toplam değer önemli. Yalnız KII kampanyası bitti. Haberiniz olsun.

30 USDT değerinde 500 KII vereceğiz demiş ama 500 KII şu an 41 USDT yapıyor. Kırpmadan direkt 500 verirse Pluxee kodlarıyla birlikte 5037 lira yapıyor.
5K yatırdıktan sonra çeksek oluyor mu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,241,559
Üyeler
203,511
Son üye
Muhammad454545
Geri