Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

@Dukeler hocam pluxe'ye üye olmaya çalısınca telefonuna dogrulama kodu gelecek diyor ama kod gelmiyor. Hesap acamıyoruz.

Müşteri hizmetlerini aradım sodexo olmadan kayıt olamazsın dedi. Senin önceden sodexon olmuş olabilir mi? Birileri aydınlatsın şu işi

Güncelleme:
Dogrulama kodu geldi ama simdi de kart ekleyin diyor. Bu adımı geçemiyorum.
1000100898.webp

İşyeri tarafından verilen 16 haneli kart no istiyor

Ekler

• 1000100898.webp
    1000100898.webp
    6.5 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
Ben her şeyi yaptım da para şuan btc de gözüküyor bunu değiştiremiyor muyuz

@Dukeler hocam pluxe'ye üye olmaya çalısınca telefonuna dogrulama kodu gelecek diyor ama kod gelmiyor. Hesap acamıyoruz.

Müşteri hizmetlerini aradım sodexo olmadan kayıt olamazsın dedi. Senin önceden sodexon olmuş olabilir mi? Birileri aydınlatsın şu işi

Güncelleme:
Alıntıyı görüntüle
çek diyor bybit çek vericek sanırsam

Güncelleme:
Alıntıyı görüntüle
Bybit çek verecek buraya onu gireceksiniz

pazartesi öğlen gibi yapmıştım hepsini.hepsinde böyle yazıyor.sadece kahve kodu alabildim.18 saat sonra bakıcam tekrar.
1789627081554.webp
1789627101595.webp

1789627046424.webp
1789626938672.webp

Pluxee kodları geldiğinde kampanya bitti gibi bir şey yazıyor olacak merak etmeyin kodlar pluxee uygulamasına girilince bakiye yükleniyor.

devam mı

Pluxee kodları geldiğinde kampanya bitti gibi bir şey yazıyor olacak merak etmeyin kodlar pluxee uygulamasına girilince bakiye yükleniyor.
1789633452509.webp

Hocam Kll kampanyası böyle diyorsa olmuş mudur yoksa gelmeme şansı var mı?

Parayı yükledim 3 ödül bekliyor yazıyor ama 25 dolarlık ödül sadece kayıt oldunuz yazıyor ne yapmam lazım parayı çekeyim sizce yoksa beklesin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,084
Üyeler
203,318
Son üye
yusufpersiev
Geri