Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
Görüntülü konuşma kısmı sabahta öğlen de açılmadı yaw
çek diyor bybit çek vericek sanırsam@Dukeler hocam pluxe'ye üye olmaya çalısınca telefonuna dogrulama kodu gelecek diyor ama kod gelmiyor. Hesap acamıyoruz.
Müşteri hizmetlerini aradım sodexo olmadan kayıt olamazsın dedi. Senin önceden sodexon olmuş olabilir mi? Birileri aydınlatsın şu işi
Güncelleme:
Dogrulama kodu geldi ama simdi de kart ekleyin diyor. Bu adımı geçemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
İşyeri tarafından verilen 16 haneli kart no istiyor
Bybit çek verecek buraya onu gireceksiniz@Dukeler hocam pluxe'ye üye olmaya çalısınca telefonuna dogrulama kodu gelecek diyor ama kod gelmiyor. Hesap acamıyoruz.
Müşteri hizmetlerini aradım sodexo olmadan kayıt olamazsın dedi. Senin önceden sodexon olmuş olabilir mi? Birileri aydınlatsın şu işi
Güncelleme:
Dogrulama kodu geldi ama simdi de kart ekleyin diyor. Bu adımı geçemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
İşyeri tarafından verilen 16 haneli kart no istiyor
Kodlar nereye geliyor hangi bölümden görebilirizPluxee kodları geldiğinde kampanya bitti gibi bir şey yazıyor olacak merak etmeyin kodlar pluxee uygulamasına girilince bakiye yükleniyor.
Pluxee kodları geldiğinde kampanya bitti gibi bir şey yazıyor olacak merak etmeyin kodlar pluxee uygulamasına girilince bakiye yükleniyor.
süre dolsa bile ödülü talep edemiyorsun hocam, ödül havuzu bitti tarzında bir uyarı veriyor.Alıntıyı görüntüle
Hocam Kll kampanyası böyle diyorsa olmuş mudur yoksa gelmeme şansı var mı?