Vücudumdan Sivilce Cıyıyor Ne Yapmam Lazım ?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
Kolum bacağım yüzüm kalçam sırtım göğsüm karnım heryerde sivilce çıkmaya başladı,doktora gittim krem yazdı imex diye bir etkisi yok 2 haftadır,günde 2 litre su içiyorum biraz tatlı şekerli şeyler yiyorum yalan yok ama sebebi bu olabilir mi? ne yapmam gerek çok rahatsız ediyor artık

Kolum bacağım yüzüm kalçam sırtım göğsüm karnım heryerde sivilce çıkmaya başladı,doktora gittim krem yazdı imex diye bir etkisi yok 2 haftadır,günde 2 litre su içiyorum biraz tatlı şekerli şeyler yiyorum yalan yok ama sebebi bu olabilir mi? ne yapmam gerek çok rahatsız ediyor artık
Steroid mi bastın

Belki su çiçeği falandır onun dışında spordan falan kaynaklıdır heralde doktora yine görün

herhangi bir alerjin yoksa eğer muhtemelen beslenmenden kaynaklıdır. yağlı ve şekerli yiyecek tüketmemeye dikkat et. yıllardır sırtım mayın tarlası gibi sivilce dolu. ne zamanki spora başlayıp yağlı yiyecekleri ve abur cuburu azaltsam sivilceler de azalıyor. ama sporu bırakıp düzensiz beslenmeye geçince tekrar artıyor. en az 4-5 defa doktora gittim her seferinde de farklı farklı ilaçlar, kremler, losyonlar verdiler hiçbiri işe yaramadı. kendi vücudumu kendim keşfettim ve neye tepki verdiğini çok iyi öğrendim.

Şimdi kaç yaşındasın o önemli onun harici beslenme düzenin önemli karaciğer yağlanması belki olabilir ama doktor bundan şüphelenmediyse sanmıyorum yüksek ihtimalle ergenliğinin zirve noktasındasın ve beslenme düzeninde çok sağlıklı değil diye düşünüyorum

Vay be sivilce ve İrinli yara temizleme videolarına bakıyordum bir ara o aklıma geldi.

Çok keyifli videolar keşke birisi olsada çırıl-çıplak yapıp patlatsam.
(Sivilceleri patlatsam abi başka şey anlamayın ben melek gibi insanım) :devilish:

Şimdi kaç yaşındasın o önemli onun harici beslenme düzenin önemli karaciğer yağlanması belki olabilir ama doktor bundan şüphelenmediyse sanmıyorum yüksek ihtimalle ergenliğinin zirve noktasındasın ve beslenme düzeninde çok sağlıklı değil diye düşünüyorum
yaş 18 ama ergenlik bitti diye düşünüyorum artik

Geri