Modding Marvel's Spider-Man Gerçek Ağ Atarak Oynamak (Opencv Projesi)

BurakPH

80+
Reaksiyon skoru
3
🕸 WebMotion — Kameranızı Oyun Koluna Dönüştürün! (Marvel's Spider-Man PC)
Hiçbir harici donanım veya kumanda olmadan, sadece el ve vücut hareketleriyle Spider-Man oynayın!

🎮 Oynanış & Tanıtım Videosu:

📌 Proje Nedir?
WebMotion
, standart bir webcam (veya telefonunuzun kamerasını IP Cam olarak) kullanarak el ve vücut hareketlerinizi doğrudan Windows tarama kodlarına (scan-code) çeviren, Python, OpenCV ve MediaPipe tabanlı açık kaynaklı bir hareket kontrol yazılımıdır.

✨ Öne Çıkan Özellikler & Merak Edilenler:
  • Kalibrasyon Gerektirmez: Ekrana sanal kutucuklar çizmek veya uzun kalibrasyon duruşları yapmak zorunda değilsiniz. Kadrajın neresinde el hareketi yaparsanız yapın sistem anında algılar.
  • Sanal Joystick (Sonsuz Kamera Dönüşü): Nişan veya etrafa bakma modlarında elinizi açtığınız an o nokta merkez kabul edilir. Elinizi merkezden uzaklaştırdıkça kamera ivmelenerek döner; kadrajın dışına taşmadan rahatça 360 derece dönebilirsiniz.
  • Gerçek Ağ Salınımı (Swing Handoff): Spider-Man ağ atma hareketini yaptığınızda salınım başlar (Space → Shift). Havada el değiştirerek (sağ elden sol ele) kesintisiz ağ atmaya devam edebilirsiniz. Salınımdayken yumruk sıkarak zıplayarak çıkabilirsiniz!
  • Bağımsız Yürüme (WASD): Diğer elinizin açık avuç hareketi bağımsız bir WASD yön tuşu gibi çalışır.
  • Dövüş Hareketleri: Hızlı yumruk atma (sol tık), elleri hızla birbirine çarpma / Hulk Clap (F - Ağ bombası), nişan esnasında parmak kapatma (E - Alet fırlatma), ani çöküşle sıyrılma (Ctrl - Dodge) ve yükselişle zıplama (Space).
  • Gecikme (Latency) & Performans: Görüntü yakalama, yapay zeka çıkarımı ve tuş gönderme mekanizmaları birbirinden bağımsız iş parçacıklarında (multi-threading) çalışır. Oyun içi FPS düşüşüne sebep olmaz.
  • Telefon Kamerası (IPCam) Desteği: USB webcam'iniz yoksa telefonunuzdaki IP Webcam uygulamasının HTTP linkini girerek kablosuz da oynayabilirsiniz
⚠ NOT 1: Eklemeye gerek duymadım ancak istenirse İndirme ve kurulum videosu da çekebilirim bu arada github vermemin sebebi pull atıp daha da geliştirmek isteyen olursa diye ilgi duyan ve temel isteyen olursa veya opencv merakı olan kullanabilir özgürce bir de yıldız atmayı unutmayın github tarafına
NOT 2: Teorik olarak Miles morales ve SM2'de de çalışacaktır
⚠ NOT 3: Yine Teorik olarak , Açık kaynak bıraktığım için biraz üzerinde uğraşarak Telefonunuzda python kodunu dualsense göre çalıştırıp usb bağlantı aracılığı ile playstation tarafında da çalıştırabilirsiniz (emin değilim sadece düşünsel bir yorum)

🛠 Sistem Gereksinimleri:

• Windows 10 / 11 (64-bit)
  • Python 3.12 (x64)
  • Standart 720p/1080p Webcam veya IP Cam uygulaması

⚠ PC İçin geçerlidir (Şimdilik) :

🔗 GitHub & İndirme Linki
Projeyi incelemek, kaynak kodlarına erişmek ve kurulum adımları için:

Güzel düşünülmüş bir proje ellerinize sağlık.

Mantık iyi de hic oynanabilitesini görmedim. Zevk verecegini sanmıyorum bu haliyle. Vr + 1. Şahıs olsa eğlenceli olabilir

Mantık iyi de hic oynanabilitesini görmedim. Zevk verecegini sanmıyorum bu haliyle. Vr + 1. Şahıs olsa eğlenceli olabilir
ya Temel seviyede debug çizgilerini de kapatnıca akıcı oluyor fikir olarak oluşturdum zaten ilerleyen dönemde üzeirne düşerim veya başkası düşüp pull atarsa dahil ederim bakalım ya duruma göre bir opencv işim vardı bunu da aradan çıkartayım dedim

ya Temel seviyede debug çizgilerini de kapatnıca akıcı oluyor fikir olarak oluşturdum zaten ilerleyen dönemde üzeirne düşerim veya başkası düşüp pull atarsa dahil ederim bakalım ya duruma göre bir opencv işim vardı bunu da aradan çıkartayım dedim
Dediğim gibi mantık iyi "bu hali ile" zevk vermeyecegini düsündüm. Yoksa bu şekilde vr + 1. Şahıs modlarında çalışıyorsa çok güzel. Onun haricinde akıcılık vs bunlar halledilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,909
Üyeler
203,619
Son üye
cemilsenpotuk
Geri