Intel Arc Pro B70 Türkiye'de Satışta!!!

9700 lite alırım hem de 30k altına. Her iş de de çok daha iyi çalışır. Şu karta 120k verenin bu akıl ile para kazanması cok sacma. Oyunda da %50 60 a katlar inteli. Hava hoş bana göre 2 kart da 5 kurus etmez.
1)Bu da bir alternatif evet kullanılcak program r9700'de daha iyi çalışıyorsa alınabilir hatta ben bunun konusunu açmıştım

2)Oyunlarda %50 daha fazla FPS verir derken?
Saçmalama yuh artık bu kadar da olmaz

3)Yanlış biliyorsun hocam Nvidia, AMD/intel'e göre genel manada çok daha fahiş fiyatlara satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9700 lite alırım hem de 30k altına. Her iş de de çok daha iyi çalışır. Şu karta 120k verenin bu akıl ile para kazanması cok sacma. Oyunda da %50 60 a katlar inteli. Hava hoş bana göre 2 kart da 5 kurus etmez.
Sizin bu dedikleriniz artık Nvidia fanboyluğuna giriyor hocam lütfen yani

1)Bu da bir alternatif evet kullanılcak program r9700'de daha iyi çalışıyorsa alınabilir hatta ben bunun konusunu açmıştım

3)Yanlış biliyorsun hocam Nvidia, AMD/intel'e göre genel manada çok daha fahiş fiyatlara satılıyor
5060ti 16g performansı/ 9070xt performansı. 5070 bile 5060 ti 16g den %40 daha fazla fps veriyor. İntelin daha iyi çalıştıgı 1 2 uygulama falan yoktur bile. Yurtdışında 9700 lite daha pahalı intelden.

N

Sizin bu dedikleriniz artık Nvidia fanboyluğuna giriyor hocam lütfen yani
Nvidia nın n ini agzıma almamısım ne alaka?

Hava hoş bana göre 2 kart da 5 kurus etmez.
Demişsin hocam bu dediğine bakılırsa Nvidia fanboyusun

5060ti 16g performansı/ 9070xt performansı. 5070 bile 5060 ti 16g den %40 daha fazla fps veriyor. İntelin daha iyi çalıştıgı 1 2 uygulama falan yoktur bile. Yurtdışında 9700 lite daha pahalı intelden.

N

Nvidia nın n ini agzıma almamısım ne alaka?
Başta paylaştığım linke bakmadın dimi

15 20 gün tedarik valize koyup getirecekler herhalde

Bazı iş insanlarının sıfırdan başka seçeneği yok bazı nedenlerden dolayı bunu da düşünmek lazım
Tamam da konumuzla ne alaka? Konu b70. B70in ucundan tutulacak bir tarafı yok. Hani almam da alacak olsam gider 9700 lite alırım. 10 gömlek üstün kart.

Tamam da konumuzla ne alaka? Konu b70. B70in ucundan tutulacak bir tarafı yok. Hani almam da alacak olsam gider 9700 lite alırım. 10 gömlek üstün kart.
1)B70 Taş gibi karttır bu bir

2)Ayrıca ben r9700 daha kötüdür demiyorum kullanılcak programda B70 daha fazla performans veriyorsa B70 daha iyi, r9700 daha iyiyse r9700 daha iyi diyorum

1)B70 Taş gibi karttır bu bir

2)Ayrıca ben r9700 daha kötüdür demiyorum kullanılcak programda B70 daha fazla performans veriyorsa B70 daha iyi, r9700 daha iyiyse r9700 daha iyi diyorum
Taş gibi degil fos gibi kart. Hiçbir işte 9700 lite dan iyi değil

B60a 60K bağlayacağıma giderim aslanlar gibi 3090 alırım ikinci el

Taş gibi degil fos gibi kart. Hiçbir işte 9700 lite dan iyi değil
Bu linke hala bakmadın sanırım

Blender, mlperf, inventor ve after effects'te daha iyi

B60a 60K bağlayacağıma giderim aslanlar gibi 3090 alırım ikinci el
Zaten bu ikinci el alma imkanı olmayanlar için hocam

Dediğin programlar icin bu kartlara gerek yok ki hoca. Bu kartların asıl amacı olan tüm programlarda yok ediyor 9700. Gider 40k ya 4080 alırım bu kartları da katlarom performansta.

Geri