Nerden Eşofman Alıyorsunuz Nerden Eşofman Almalıyım

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
arkadaşlar ben voidden eşofman aldım fakat şuna dikkat etmemiştim void aşırı geç getiriyormuş kargoları öyle dediler voidin direkt mankeni arkadaşım kendisi de aynı şeyi söyledi en aşşağı 15 gün diyen var ve ben 2 hafta sonra üniversiteye gidiyorum voidden eşofmanlarım gelene kadar 2 tane falan eşofman alacağım ama nerden almam gerekiyor hiçbir fikrim yok paçası lastikli ve oversize istiyorum birsürü marka var gördüğüm kadarıyla zaee diye bir marka var trendyoldan satış da siteden satış da yapıyor trendol plus ile 700-750 tl ye geliyor sizin bir öneriniz var mıdır 174 ve 90 kiloyum ayrıca lütfen yardımcı olur musunuz?

daha önceki olan eşofmanlarım flaw ve m oversize bedeni geliyor ama şimdi her yerin aynı olmadığı için korka korka alıcam ate studio diye zincir studio diye de biyer var ama kalıplar ile alakalı fikrim olmadığı için aşırı korkuyorum

kardes evden cikma korkunmu var ;D deneyip al kumasi esnekligi hosuna gitmez(cok yasadim) illa giymene gerek yok cogu kisi dukkanlara kumasina bakmak icin gidiyor
yaşadığım yer de varmı ilçede yaşıyorum kanka denizlinin hiçbir yer yok

Lcw/ya falan niye gitmion

Geri