Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,862
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi versiyonları v1 v2 falan var bunlardaTogg t10x gerçek menzil yaklaşık 400 km bu arada haberin olsun
Hangi versiyonları v1 v2 falan var bunlardaTogg t10x gerçek menzil yaklaşık 400 km bu arada haberin olsun
V2 uzun menzil hocam tahminimce kısa menzil olanı da 300 km giderHangi versiyonları v1 v2 falan var bunlarda
Evet şimdi baktım ilanlarda öyle yazıyor fakat gene uzun menzil bütçeyi aşıyor var fakat hasarlı hepV2 uzun menzil hocam tahminimce kısa menzil olanı da 300 km gider
Bunu alıver be hocamEvet şimdi baktım ilanlarda öyle yazıyor fakat gene uzun menzil bütçeyi aşıyor var fakat hasarlı hep
Yok hocam kesinlikle masraf edemem sebebi eminevim gibi firmalardan araç alicam yani borç ödeyeceğimBulabilirseniz 1.5 Xceed veya 1.0 Focus bakabilirsiniz hocam. Eğer masraf edebilirim derseniz 4.18İ veya 3.20 İED olabilir
Bunları bir köşeye yazdım daha çok hb tarzı var kafamda ama istediğim km vs bulamazsam buraya yönelicem gibiBunu alıver be hocam
Menzil senin çok bir işine yaramıyacak ki yılda 1-2 defa yaptığın uzun yol için benzin/dizel araç alma
Bu arada çoğunlukla elektrikli araçlarla ilgileniyorum benzin/dizel maalesef çok yardımcı olamayacamYok hocam kesinlikle masraf edemem sebebi eminevim gibi firmalardan araç alicam yani borç ödeyeceğim
Xceed bu fiyatlarda çok öneriliyor
1.0 focuslara hiç bakmadım yürütebilirmi o araçı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunları bir köşeye yazdım daha çok hb tarzı var kafamda ama istediğim km vs bulamazsam buraya yönelicem gibi
Yürütüyor hocam 1.0 çok yeterli bir motor, xceed 1.5 tgdi veya 1.0 Ecoboost Focus öneririm. Focus tutuş ve kalite olarak bir tık iyi ama xceed fiyatına göre doluluk ve donanım, motor olarak harika bir seçenek olur. Ben Kia Stonic kullanıcısıyım Kia’dan ve donanımdan genel olarak memnunum fakat Focus daha dinamik ve kemikli bir araç olacaktırYok hocam kesinlikle masraf edemem sebebi eminevim gibi firmalardan araç alicam yani borç ödeyeceğim
Xceed bu fiyatlarda çok öneriliyor
1.0 focuslara hiç bakmadım yürütebilirmi o araçı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunları bir köşeye yazdım daha çok hb tarzı var kafamda ama istediğim km vs bulamazsam buraya yönelicem gibi
Dizel Yakıt fiyatlarından ötürü istemiyorum2020 30-40 binde insignialar var 1.6 cdti değerlekdirebilirsin
Onların dış tasarımı pek bana hitap etmiyor biraz agresif durması lazım aracınelantra 2022-2023 e bakabilirsin.
24 modeli var bende hem geniş hem premium görünüşte bir araç. Motorları ömürlük gibi. Düzenli bakım ile sanayi yolu görmezsin.