2009 Subaru İmpreza 1.5 (107 Bg) Vs 1998 Honda Civic 1.4 İ S (90 Bg)

İlk arabam şekil önümden çekil dersen para kaybedersi …

Olabildiğince düşük km, olabildiğince değişensiz,olabildiğince boyasız olsun… kaybetmezsin bu şekilde….gerekirse biraz daha para biriktir…

İlk arabam şekil önümden çekil dersen para kaybedersi …

Olabildiğince düşük km, olabildiğince değişensiz,olabildiğince boyasız olsun… kaybetmezsin bu şekilde….gerekirse biraz daha para biriktir…
Subaru 223 binde bence gayet uygun 2009 model hemde yani yaşına göre az bile denebilir Civiclerde bu modeller çok pahalı olduğu için alamıyorum ailem de araban güzel gözüksün genç adamsın diyorlar Subaruyu babam kendisi buldu alalım bunu dedi o yüzden para kaybetmelik bi durum yok ailem de genç arabası almak istiyor öyle memur arabası gibi bir şey almayı düşünmüyorlar.

Ben 36 yaşındayım bu yaşıma kadar çok arabam oldu çıkardığım dersler bu yönde …para senin nasıl istersen öyle harca…500 bütçe ile genç arabası üzer demek istiyorum.

1. Galeriden araba almam..

2.bu galeri heleki bağcılardaysa hiç yanına bile yaklaşmam 🤦

Ben 36 yaşındayım bu yaşıma kadar çok arabam oldu çıkardığım dersler bu yönde …para senin nasıl istersen öyle harca…500 bütçe ile genç arabası üzer demek istiyorum.

ahahahaha doğru abi Subarunun galerisi İSTOÇ ta yani Maslak tarafı olduğu için adamı öperler gibi ama tanıdık sanayide ustam var onunla beraber gidicez zaten Civice bakmaya da öyle gideceğiz ilk arabam ve üni öğrencisi olduğum için pazarlık yaparlar herhalde bakacağız artık bilmiyorum bende.

şu adamlardan almayın yeter.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-21 011016.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-21 011016.webp
    11.7 KB · Hit: 28

Hocam 500 750 arası ne tavsiye edebilirsiniz tecrübenize dayanarak?

valla ne alayım bilmiyorum öyle memur gibi Toyotaya binmek istemiyorum ki en azından karizması olsun ailem de Subaru konusunda okeyler LPG de ne sıkıntı olur bilmiyorum yani ama bana baya mantıklı geliyor.
Valla biraz sıkıntı problemdi yanlışım yoksa bakman lazım ama bende Corsa D alıcam nasipse bakalım mesela Corsa ya vs de lpg tam uymaz sübap eritir safkan binersen sorun yok

kanka ben dümdüz araba istiyorum üniversite öğrencisiyim öyle memur arabası da istemiyorum genç arabası olsun diye Subaru çok mantıklı ama mekanik olarak şanzımana biraz nazlı demişler bence her türlü daha mantıklı zaten.
öğrencisin dümdüz araba istiyosun clio 3 veya modeline göre 4 kasa ama 1.5 dci . daha da uyguna yine 1.5 dci renault modus . kendim kullanıyorum motor parasına aldım yakıt bakım yürütme maliyetleri diğer araçlara göre uygun . yedek parça desen kolay bulunuyor kango modus clio aynı alt yapı sene olarak 2004 ve 2009 arası grupta . hele fiat grubu yine 1.3 mjet palio 4 kapı 500 bandına yüksek model 2010-2011 albea kasa olabilir . burada ki kriter sorunsuzluk yürütme kolaylığı bozulduğu zaman yedek parça tamir süreleri usta kolaylığı dersen 2 firma renault ve fiat grubu . kendi içindeki modelleri senin beğenmene kalmış . yine 1.mjet tek kapı palio kullanmış biri olarak park kolaylığı ufak tefek aksesuarla görünüm de güzelleşiyor . gerisi sana kalmış . subaru için araç parasının yarısı kadar cebinde hazır bulundurman şart . civic devri geçti hiç kafanı yorma bile .

Geri