🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar - Ekranlı Kasa Sistem 107.126 TL!

Kasayı MSI yaptığınızı varsayıyorum. Oda C- seviyesi PSU fark yok. Hatta ikisi çok benzer modeller üretici farklı olsada. İkisininde tüm kapasitörleri ChengX. Biraz araştırsak güzel olur.
Kasa çok iyi, anakartı konuşmaya gerek yok zaten, PSU 850W ve ATX 3.1 bir model, Aigo DX360 gayet iyi bir model 360 mm sıvı soğutucu var ve SSD ömürlük model. Bunun üstüne 32 GB RAM var.
Burda söylediniz ya SSD ömürlük model diye ben mi yanlış anladım.

Aslında bağlantıdan çok araştırmak daha iyi vatandaki hazır sistemleri bütçenize uygun özelleştirebiliyorsunuz. Örneğin 9060 xt li sistemin içindeki parçalardan ekran kartını değiştirip 16 gb ddr5 ram li modelinde 77 bin tl ye denk geliyor aynı zamanda paraf kredi kartı puanı var 5000 + 3000 okula dönüş bu sistemin gelişi 69 bine denk geliyor bu puanı da parçalar geldikten sonra iade edip orda olmayan parçaları puanla alıp daha iyi bir sisteme sahip olabiliyoruz. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620am-512gb-ssd-16gb-ram.html
Daha uyguna ve peşin fiyatına taksit imkanı oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin sistem 65 bin tl 9070xt takınca 77 bin tl oluyor paraf kredi kartı 9000 bin tl puan veriyor 68 bin TL'ye geliyor parçalar elimize ulaşınca direk vatana gidip istemediğimiz parçaları iade edip puanı da ekleyip güzel bir kasa psu alıyoruz ve maksimum 80 bine sistemimiz çok güzel oluyor 100 bin bütçe oluştursak 32 gb ram de olur fazlası da
Hocam merhaba 100 bin tl bütçe var bu dediğinizi biraz detaylı anlatabilir misiniz maymuna anlatır gibi 😀 9070xt veya 5060 + 7800x3d 2x16 ram sistem dizmek istiyorum mümkün mü?

Hocam merhaba 100 bin tl bütçe var bu dediğinizi biraz detaylı anlatabilir misiniz maymuna anlatır gibi 😀 9070xt veya 5060 + 7800x3d 2x16 ram sistem dizmek istiyorum mümkün mü?
Şöyle yapıyoruz öncelikle vatandan orm paketlere bakıyoruz hangi oem pakette ihtiyacımıza uygun en fazla ürün var örneğin bu gösterdiğim linkteki oem paket
Buradaki parçalardan istediğimiz parçaları seçiyoruz ben işlemciyi değiştirmedim istediğim işlemci olmadığı için ekran kartını 9070 xt quicksilver yaptım anakartı değiştirdim aşağıdan rami 32 gb seçtim ve siparişi onayladım. Kargo bana geldikten sonra istemediğim parçları hiç açmadan faturamla beraber vatan bilgisayara gidip o parçaları iade edip vatan kupon alıp vatandan istediğim işlmeciyi veya hangi parçaları istiyorsak onları alıp sistemimize takıyoruz. Mesela m2 gen 4 kioxia 1 tb ben iade edip vatandaki gen 5 m2 ssd yi almıştım kasayı iade edip dışarıdan almıştım illa hepsi istediğimiz parçalar olmasına gerek yok seçebileceklerimizi seçip geri kalanını parçalar elimize ulaştıktan sonra iade edip satın almak bu şekilde mantıklı oluyor sebebide parçaları bu şekilde aldığımızda daha uyguna geliyor hemde kredi kartına taksit ve puan kazanımı güzel oluyor.

Bu sistemde 9070 xt ve 32 gb ram seçtiğimizde toplam tutar 89 bin tl oluyor parçalar elimize ulaştığında işlemciyi geri iade ediyoruz 7000 tl kupon veriyorlar 7000 tl daha üstüne ekleyim 7800x3d işlemcimizi alıyoruz toplamda 96 bin TL'ye 7800x3d işlemci 9070xt ekran kartı 1 tb m2 ssd ve 32 gb ddr5 6400 mhz ramli bir sistemimiz oluyor eğer paraf puan devam ediyorsa 8000 bin tl puan oradan geliyor 88 bin tl ye güzel bir sistem toplamış oluyoruz.

Şöyle yapıyoruz öncelikle vatandan orm paketlere bakıyoruz hangi oem pakette ihtiyacımıza uygun en fazla ürün var örneğin bu gösterdiğim linkteki oem paket
Buradaki parçalardan istediğimiz parçaları seçiyoruz ben işlemciyi değiştirmedim istediğim işlemci olmadığı için ekran kartını 9070 xt quicksilver yaptım anakartı değiştirdim aşağıdan rami 32 gb seçtim ve siparişi onayladım. Kargo bana geldikten sonra istemediğim parçları hiç açmadan faturamla beraber vatan bilgisayara gidip o parçaları iade edip vatan kupon alıp vatandan istediğim işlmeciyi veya hangi parçaları istiyorsak onları alıp sistemimize takıyoruz. Mesela m2 gen 4 kioxia 1 tb ben iade edip vatandaki gen 5 m2 ssd yi almıştım kasayı iade edip dışarıdan almıştım illa hepsi istediğimiz parçalar olmasına gerek yok seçebileceklerimizi seçip geri kalanını parçalar elimize ulaştıktan sonra iade edip satın almak bu şekilde mantıklı oluyor sebebide parçaları bu şekilde aldığımızda daha uyguna geliyor hemde kredi kartına taksit ve puan kazanımı güzel oluyor.

Bu sistemde 9070 xt ve 32 gb ram seçtiğimizde toplam tutar 89 bin tl oluyor parçalar elimize ulaştığında işlemciyi geri iade ediyoruz 7000 tl kupon veriyorlar 7000 tl daha üstüne ekleyim 7800x3d işlemcimizi alıyoruz toplamda 96 bin TL'ye 7800x3d işlemci 9070xt ekran kartı 1 tb m2 ssd ve 32 gb ddr5 6400 mhz ramli bir sistemimiz oluyor eğer paraf puan devam ediyorsa 8000 bin tl puan oradan geliyor 88 bin tl ye güzel bir sistem toplamış oluyoruz.
Cok teşekkürler ama bunun için karla alışveriş yapmak gerkiyor heralde çünkü ben nakit alıcaktım

Şuanda puan kampanyaları bitti ama yinede yapılabilir bir sistem çünkü iade şansın var ve her ilde var istediğin parçayı da takabiliyon ve çok yüksek fiyata da denk gelmiyor. Şimdiden alırsan hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,902
Üyeler
203,618
Son üye
Can MANA
Geri