2. El Olarak Ram Alsam Garanti Sorun Olur Mu ?

grkemckn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
678
2. elden ram aldım diyelim , inşallah olmaz ama dolandırıldım ve çalışmıyor ramler , bildiğim kadarıyla ramlerin ömürlük garantisi oluyor. Yollandığında ise ya muadile ya da bire bir değişim yapıyorlar bununla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım kötü senaryoyu düşünüyorum.

Marka: Corsair

test edip alman lazım o zaman kargo ile gönderilecekse ayrıca kargoyu açmadan da videosunu çek açarken ramlerin vs

test edip alman lazım o zaman kargo ile gönderilecekse ayrıca kargoyu açmadan da videosunu çek açarken ramlerin vs
Sorun şu ki video çekmede bir sıkıntı yok çekerim fakat gelince takıp deneyeceğim bir sistem yok şuan tek ram eksik kaldı.

2. elden ram aldım diyelim , inşallah olmaz ama dolandırıldım ve çalışmıyor ramler , bildiğim kadarıyla ramlerin ömürlük garantisi oluyor. Yollandığında ise ya muadile ya da bire bir değişim yapıyorlar bununla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım kötü senaryoyu düşünüyorum.

Marka: Corsair
Corsair e boğaz içi bakar genelde ben ikinci el aldım ddr5 teki arızalıydı sıfır değişim yapıldı ama fatura şart birde adamların sitede çıkıyormu seri nodan ona bak ömür boyu garantiye de pek güvenme derim

Corsair e boğaz içi bakar genelde ben ikinci el aldım ddr5 teki arızalıydı sıfır değişim yapıldı ama fatura şart birde adamların sitede çıkıyormu seri nodan ona bak ömür boyu garantiye de pek güvenme derim
Fiyat çok iyi 18k sadece sorun adam pg falan yapmıyor havale + kargo parası şeklinde anlaştım 2015 yılına ait memtest attı şuan kullanmıyorum kutusunda muhafaza ediyorum dedi , kendi ibanını isteyip açıklama kısmına detaylı yazı yazacağım şuan için planım bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En kötü ihtimali düşünüp garanti konusunu sormak istedim.

Fiyat çok iyi 18k sadece sorun adam pg falan yapmıyor havale + kargo parası şeklinde anlaştım 2015 yılına ait memtest attı şuan kullanmıyorum kutusunda muhafaza ediyorum dedi , kendi ibanını isteyip açıklama kısmına detaylı yazı yazacağım şuan için planım bu.

En kötü ihtimali düşünüp garanti konusunu sormak istedim.
2015 in testine göre ram mi alınır birde ddr4 ram e 18k mı verilir 128gb falansa okey

Ekler

• 1789972813813.webp
    1789972813813.webp
    109.8 KB · Hit: 7
  • 1789972840023.webp
    1789972840023.webp
    120.7 KB · Hit: 7
cmh32gx5m2b6000c30 corsair 6000mhz cl30

Attığı memtest.
yani olabilir ama bende ddr5 ramleri sağlam diye aldım güvende ile teki arızalı geldi adam çalışıyordu kusura bakma istersen iade et dedi ama uygun geldi diye iade etmedim garantiye yolladım faturasıyla

Ömür boyu garanti ne zamandır var yeni duyuyorum.
var kanka baya ürün sınırlı ömür boyu garanti diye bir şey corsairlerde de var da ben Türkiyede işleyeceğini hiç sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,815
Üyeler
203,584
Son üye
ENEDF
Geri