❌İndirim Bitti! 2 Adet 802 TL Mmetalic Standart Fit Cep Fermuarlı Rahat Jogger 2'li Eşofman Altı

aynı ürünü kullanıyorum. ufak etiketi var yanda the original yazıyor olması lazım.
4,5 tane ilk zamanlar yazın dışarda kullandım 3,4 ay da tüylendi sonra spora giderken ve evde kullanmaya başladım.

öneririm evde sağ sola giderken vs iş görür.
ayrıca paçası lastikli nefret ediyorum o olayda yok

Bu ürünleri 1 kez alıp beğenirseniz asla 2. Ye aynı ürün gelmiyor. Her rengin kendine has bedeni var bir renk tam olurken diğeri dar oluyor. Bazen bacak boyları farklı geliyor.
Ben daha önceden kendime ve etrafımdaki bir kaç kişiye aldım hiç biri birbirinin aynısı değildi. Ya beli büyük , ya bacak kısa , ya paça dar. Bence dışarıda giymek in değil ev için alın ve kaderinize nasıl bir eşofman düşecek bekleyin. Ufak bir heyecanda olsun.
Bu yazdıklarım bu tür markaların tişörtleri , polarları içinde geçerlidir.

Geçen 170 'e düştüğünde bu yoktu normale göre bi tık daha dışarıda giyilebilir modda. 2 adet alımda 802 TL ye düşüyor Adet fiyatı 201 TL

Ayrıca Mmetalic ürünlerinde %35 indirim + 700 TL'ye %15 indirim + 1.000 TL'ye 300 TL kupon

Alıntıyı görüntüle

4lü Jogger olmayan Pakette bu bu fiyata düşüyor
Alıntıyı görüntüle

Diğer ürünlerde de kupon ve %15 indirim mevcut.
senin linkler neden sadece sayfata atıyor ürüne gitmiyor ? refli link yüzünden mi ?
1100 görünüyor bende bu arada

Geri