❌İndirim Bitti! Adidas Breaknet 2.0 Beyaz Unisex Sneaker Ayakkabı Hp9426 | 999 TL!

Satın almayıp, kullanmayıp, platform sağlayacak parayı markaya vermeyerek başlayabilir mesela. Zaten böyle yaparak teknolojiye de erişiminizi kaybetmiş olursunuz. O yüzden pek kafaya takmayın. Tutarlılık arıyorsanız her şeyde tutarlı olun.

Olabildiğince desteği azaltmak fakat bunu yaparken adamların platformunu kullanmak ve verini adamlarla paylaşmaya devam etmek tutarlılık değildir. İkiyüzlü davranmaktır. Elinde iPhone'la İsrail lanetleyen gördüm. Parayı paşa paşa verirken neredeydin?
yakınım 17 pro max aldı her hafta gazze filistin için video paylaşıyor cehaletle uğraşmak gerçekten zor

Gazze saldırılarında yaralanarak bacağını kaybeden İsrail askeri Shalev Biton'u reklam yüzü olarak kullanması nedeniyle boykottur. Zaten bez ve lastik satıyorlar. Daha güzel kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Mesela uygun fiyatlı başka ne marka önerebilirsiniz

indirim sadece pazaramanın sattığı ürünlerde var
pazarama satıcılı adidas ayakkabılarda ilginç fiyatlar var https://www.pazarama.com/yuruyus-kosu-ayakkabisi-k-K10151
bitmiş attıgın ürün konuyuyu bittiye ceksene

Mesela uygun fiyatlı başka ne marka önerebilirsiniz
Ben 10 senedir Salomon kullanıyorum. 2*3 seneye yakında gidiyor . Fiyat performans olarak bakıldığında benim için daha uygun. Kaliteli nefes alan su geçirmeyen spor ayakkabıları var. Genelde indirim kovalayarak alıyorum yine forumda atılmıştı mesela 2800tl ye 1 ay önce falan aldım .

Ben 10 senedir Salomon kullanıyorum. 2*3 seneye yakında gidiyor . Fiyat performans olarak bakıldığında benim için daha uygun. Kaliteli nefes alan su geçirmeyen spor ayakkabıları var. Genelde indirim kovalayarak alıyorum yine forumda atılmıştı mesela 2800tl ye 1 ay önce falan aldım .
Salomonun hem ayakkabı hem botu var hocam 5 yıldır giyiyorum hiçbir sıkıntı yok maşallah

Salomonun hem ayakkabı hem botu var hocam 5 yıldır giyiyorum hiçbir sıkıntı yok maşallah
Fabrikada giyiyorum ben bazen ondan çabuk yıpranıyor ama gün boyu rahat bir şekilde geziyorum . Doğrusu İsg personelimiz baskılıyor mekap için ama giyilecek gibi değil :D

Salomon, birçok ayakkabı ve tekstil üreticisinin Sincan’da (Doğu Türkistan) insanlık dışı koşullarda üretilen pamuk nedeniyle tedarikçilerini değiştirmesinin aksine, bölgedeki ticaret ağının ve pazarın ölmemesi için Sincan’dan daha fazla pamuk almayı tercih etmiş bir şirket. Biri (adidas) İsrail’e yardım ve yataklık ediyor, diğeri zulüm gören Türkler üzerinden kazanç sağlamayı geçtim sektör ölmesin diye daha da çok para yatırıyor. Üstelik fiyatları da pahalı. Biz şimdi ne marka tercih edeceğiz? Bir tane ülkemizde üretim yapan hatta dünya pazarına açılan doğru dürüst Türk ayakkabı firması yok şaka gibi ülkede yaşıyoruz :D

2800e hangi salomon muş o ?

Salomon falan demiş arkadaşlar tutarlılığınız buraya kadar gidebiliyor işte o da boykot listesinde Sincan pamuğu ve zor çalıştırma şartlarından dolayı. Üstüne Türkiye'de bir ton şikayeti var. Ne farkı kaldı Adidas'tan ? En azından İsrail'e para göndermiyor, başkalarına mı zulmediyor diye mi?

Niye giyiyorsunuz o zaman?

Biri lescon önermiş mesela. O bile daha tutarlı.

Salomon, birçok ayakkabı ve tekstil üreticisinin Sincan’da (Doğu Türkistan) insanlık dışı koşullarda üretilen pamuk nedeniyle tedarikçilerini değiştirmesinin aksine, bölgedeki ticaret ağının ve pazarın ölmemesi için Sincan’dan daha fazla pamuk almayı tercih etmiş bir şirket. Biri (adidas) İsrail’e yardım ve yataklık ediyor, diğeri zulüm gören Türkler üzerinden kazanç sağlamayı geçtim sektör ölmesin diye daha da çok para yatırıyor. Üstelik fiyatları da pahalı. Biz şimdi ne marka tercih edeceğiz? Bir tane ülkemizde üretim yapan hatta dünya pazarına açılan doğru dürüst Türk ayakkabı firması yok şaka gibi ülkede yaşıyoruz :D
Gerçekten aşırı az. Ülkemiz adına acınası bir durum açıkçası. Her şeyi dışarıdan alır hale geldik. Ya ben çocukluğumda diyordum bu Vestel'dir Casper'dır Monster'dır diğer markalardır bir gün bağımsız olur, kendi başına üretir düzeye gelir, TÜRK MALI diye gururla satar ürününü ama nerdee.

Hepsi alıyor malzemeyi parça parça farklı ülkelerden, bir kasa tasarlıyor hatta onu da tasarlamıyorlar çalıyorlar direkt başka markanın şemasından. Sonra birleştirip al bak "TÜRK MALI" diyip halka yediriyorlar. O kadar kanıma dokunmuştu ki milleti bu şekilde kandırmaları. Sadece bu yüzden bizimkiler bu markaları konuştuğunda direkt vazgeçiriyorum çünkü daha bunların tamiri/tadilatını bile bilmeden, tecrübe etmeden millete ürün satıyorlar. Sözde o kadar mühendisi, çalışanı var. Hepsini de sürekli zarar verdiklerinden işten çıkarmak zorunda kalıyorlar.

Bu markalar nasıl büyüsün şimdi? Nasıl halk güvenini kazanacak? Nasıl destekleyeceğiz?
O yüzden ben şu boykot bu boykot diye bakamıyorum artık. Belli başlı markalar zaten sağlıksız ürün satıyor popüler markalardan da var. Almıyorum. Türk markalarından sevdiğim ve belki de tek başarılı olduğumuz sektör olan gıda sektöründe tercih ediyorum Torku vs. bu markaları desteklemeyi daha doğru buluyorum en azından işini emeğini düzgün yapan insanlar.

Ha bu ayakkabı konusunda hala düzgün bir Türk markası bulamadım. Bulan varsa yazsın. Türk/yabancı marka farketmeden 2000 lira barına ne ayakkabı aldıysam güncel hiçbiri 2-3 seneyi çıkarmıyor eski ayakkabılar gibi. Hepsi rezil anlayacağınız.

2800e hangi salomon muş o ?
1790158766894.webp

5400TL mesela şuan. Zaten çok durmadı direkt indirim bitti . 400 TL'de ParafPuan aldım sen 3200 düşebilirsin ki 5 tane bez*lastik Adidasa tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstad ben alenen gözümüze soka soka gösterilen şeyleri kendi çapımda almıyorum ve tüketmiyorum firmanın gbt sini mi çıkartayım ? Adamlar koymuşlar bacağı kopmuş insan öldüren askeri film tadında reklam çekmişler. Ne çok dallandırıp budaklandırdınız . Sattıkları ayakkabılar polyester lastik ve bez . 3 ayda ağzı yüzü kayan ayakkabılar kullandığımı söylüyorum size. Öneri veriyorum bir yandan . Üretimde çalışan biriyim işim 10 saat üretimde koşmak. Skechers'in memory foam tabanlıklı ayakkabılarınıda giydim . New Balance 740 9060 serilerinide giydim . Adidas nike falan saymıyorum belki hiç duymadığınız Veja marka ayakkabılara kadar denedim . Fiyat ve performans (kullanış) açısından en beğendiğimi söylüyorum :D

Son düzenleme:
firmanın gbt sini mi çıkartayım ?
Tam anlamıyla boykot ettiğini ve bize de boykot yapmamız gerektiğini söylüyorsan, tebliğ ediyorsan evet. Firmanın gbtsine kadar bakacaksın.

Senin boykot ettiğin şey malzeme kalitesizliğini kendi marka ismiyle birleştirip milleti dolandıran, kazık fiyatlara satan markalar oluyor. Araya da Gazze'yi, Filistin'i sıkıştırmışsın.

Halbuki kaliteli malzeme yapsa bu markalar tercih edeceksin yani ki etmişsin de Salomon alarak.

Ben de birçok marka kullandım ve şu anki 2000-2500 fiyat aralığında uzun ömürlü ayakkabı falan yok. Sanayide lojistik acentemiz vardı(üç harfli kargo), ayakkabıcıların çoğuyla sözleşmemiz vardı gönderimi biz sağlıyorduk. Hatta hızlı gönderim için çalışanımıza masa kurdurmuştuk orada, kargoların orada kesiyordu barkodunu direkt.

O kadar berbat çalışma ortamları vardı ki 10 markadan 1 tanesini anca çıkarırdın temiz marka olarak o da kunduracı :D temiz dediğim de işini layığıyla yapan ve kaliteli malzemeyi uygun fiyata satan yer. O herkesin saydığı Kinetix, Letoon falan hak götüre çalışma ortamları. Nefes bile alamıyorsun.

Diğer markaların hepsi özellikle sürekli alınsın diye bilerek kalitesiz yapılıyor. Kaliteli olanların malzemeleri yurtdışından direkt getirdikleri için de daha da pahalıya satıyorlar ki onlarda da garip şekilde kısa sürede deforme olanlar var.

Burada tepkim sana değil bu arada, yanlış anlaşılmasın. Genel böyle bir algı var ve tutarlı bulmadığım için hep bir cevap veresim geliyor. Bir de millete acı seçtiriyoruz sonra. Sudan'da acımasızca olaylar yaşanıyor mesela, ona bile ses olana "Filistin'e önce ses ol" falan deniyor. Doğu Türkistan da aynı şekilde.

O yüzden bildiğim kadarıyla ve mümkün olmadıkça başarısız ve kalitesiz markaları seçmiyorum. Seçmek zorunda kaldıklarımda da muadili yoksa seçiyorum ama gidip de bunları seçtikten sonra "Boykot edin arkadaşlar bu markayı" demeyi kendime yüzsüzce buluyorum. O yüzden herkes neyi seçmek istiyorsa seçsin.

Geri