yakınım 17 pro max aldı her hafta gazze filistin için video paylaşıyor cehaletle uğraşmak gerçekten zorSatın almayıp, kullanmayıp, platform sağlayacak parayı markaya vermeyerek başlayabilir mesela. Zaten böyle yaparak teknolojiye de erişiminizi kaybetmiş olursunuz. O yüzden pek kafaya takmayın. Tutarlılık arıyorsanız her şeyde tutarlı olun.
Olabildiğince desteği azaltmak fakat bunu yaparken adamların platformunu kullanmak ve verini adamlarla paylaşmaya devam etmek tutarlılık değildir. İkiyüzlü davranmaktır. Elinde iPhone'la İsrail lanetleyen gördüm. Parayı paşa paşa verirken neredeydin?
Mesela uygun fiyatlı başka ne marka önerebilirsinizGazze saldırılarında yaralanarak bacağını kaybeden İsrail askeri Shalev Biton'u reklam yüzü olarak kullanması nedeniyle boykottur. Zaten bez ve lastik satıyorlar. Daha güzel kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
bitmiş attıgın ürün konuyuyu bittiye ceksene![]()
adidas BREAKNET 2.0 Beyaz Unisex Sneaker Ayakkabı HP9426 Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
adidas BREAKNET 2.0 Beyaz Unisex Sneaker Ayakkabı HP9426 ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla adidas BREAKNET 2.0 Beyaz Unisex Sneaker Ayakkabı HP9426 fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
indirim sadece pazaramanın sattığı ürünlerde var
pazarama satıcılı adidas ayakkabılarda ilginç fiyatlar var https://www.pazarama.com/yuruyus-kosu-ayakkabisi-k-K10151
Ben 10 senedir Salomon kullanıyorum. 2*3 seneye yakında gidiyor . Fiyat performans olarak bakıldığında benim için daha uygun. Kaliteli nefes alan su geçirmeyen spor ayakkabıları var. Genelde indirim kovalayarak alıyorum yine forumda atılmıştı mesela 2800tl ye 1 ay önce falan aldım .Mesela uygun fiyatlı başka ne marka önerebilirsiniz
Salomonun hem ayakkabı hem botu var hocam 5 yıldır giyiyorum hiçbir sıkıntı yok maşallahBen 10 senedir Salomon kullanıyorum. 2*3 seneye yakında gidiyor . Fiyat performans olarak bakıldığında benim için daha uygun. Kaliteli nefes alan su geçirmeyen spor ayakkabıları var. Genelde indirim kovalayarak alıyorum yine forumda atılmıştı mesela 2800tl ye 1 ay önce falan aldım .
Fabrikada giyiyorum ben bazen ondan çabuk yıpranıyor ama gün boyu rahat bir şekilde geziyorum . Doğrusu İsg personelimiz baskılıyor mekap için ama giyilecek gibi değilSalomonun hem ayakkabı hem botu var hocam 5 yıldır giyiyorum hiçbir sıkıntı yok maşallah
Salomon, birçok ayakkabı ve tekstil üreticisinin Sincan’da (Doğu Türkistan) insanlık dışı koşullarda üretilen pamuk nedeniyle tedarikçilerini değiştirmesinin aksine, bölgedeki ticaret ağının ve pazarın ölmemesi için Sincan’dan daha fazla pamuk almayı tercih etmiş bir şirket. Biri (adidas) İsrail’e yardım ve yataklık ediyor, diğeri zulüm gören Türkler üzerinden kazanç sağlamayı geçtim sektör ölmesin diye daha da çok para yatırıyor. Üstelik fiyatları da pahalı. Biz şimdi ne marka tercih edeceğiz? Bir tane ülkemizde üretim yapan hatta dünya pazarına açılan doğru dürüst Türk ayakkabı firması yok şaka gibi ülkede yaşıyoruzBen 10 senedir Salomon kullanıyorum. 2*3 seneye yakında gidiyor . Fiyat performans olarak bakıldığında benim için daha uygun. Kaliteli nefes alan su geçirmeyen spor ayakkabıları var. Genelde indirim kovalayarak alıyorum yine forumda atılmıştı mesela 2800tl ye 1 ay önce falan aldım .
2800e hangi salomon muş o ?Ben 10 senedir Salomon kullanıyorum. 2*3 seneye yakında gidiyor . Fiyat performans olarak bakıldığında benim için daha uygun. Kaliteli nefes alan su geçirmeyen spor ayakkabıları var. Genelde indirim kovalayarak alıyorum yine forumda atılmıştı mesela 2800tl ye 1 ay önce falan aldım .
Gerçekten aşırı az. Ülkemiz adına acınası bir durum açıkçası. Her şeyi dışarıdan alır hale geldik. Ya ben çocukluğumda diyordum bu Vestel'dir Casper'dır Monster'dır diğer markalardır bir gün bağımsız olur, kendi başına üretir düzeye gelir, TÜRK MALI diye gururla satar ürününü ama nerdee.Salomon, birçok ayakkabı ve tekstil üreticisinin Sincan’da (Doğu Türkistan) insanlık dışı koşullarda üretilen pamuk nedeniyle tedarikçilerini değiştirmesinin aksine, bölgedeki ticaret ağının ve pazarın ölmemesi için Sincan’dan daha fazla pamuk almayı tercih etmiş bir şirket. Biri (adidas) İsrail’e yardım ve yataklık ediyor, diğeri zulüm gören Türkler üzerinden kazanç sağlamayı geçtim sektör ölmesin diye daha da çok para yatırıyor. Üstelik fiyatları da pahalı. Biz şimdi ne marka tercih edeceğiz? Bir tane ülkemizde üretim yapan hatta dünya pazarına açılan doğru dürüst Türk ayakkabı firması yok şaka gibi ülkede yaşıyoruz![]()
2800e hangi salomon muş o ?
Üstad ben alenen gözümüze soka soka gösterilen şeyleri kendi çapımda almıyorum ve tüketmiyorum firmanın gbt sini mi çıkartayım ? Adamlar koymuşlar bacağı kopmuş insan öldüren askeri film tadında reklam çekmişler. Ne çok dallandırıp budaklandırdınız . Sattıkları ayakkabılar polyester lastik ve bez . 3 ayda ağzı yüzü kayan ayakkabılar kullandığımı söylüyorum size. Öneri veriyorum bir yandan . Üretimde çalışan biriyim işim 10 saat üretimde koşmak. Skechers'in memory foam tabanlıklı ayakkabılarınıda giydim . New Balance 740 9060 serilerinide giydim . Adidas nike falan saymıyorum belki hiç duymadığınız Veja marka ayakkabılara kadar denedim . Fiyat ve performans (kullanış) açısından en beğendiğimi söylüyorumSalomon, birçok ayakkabı ve tekstil üreticisinin Sincan’da (Doğu Türkistan) insanlık dışı koşullarda üretilen pamuk nedeniyle tedarikçilerini değiştirmesinin aksine, bölgedeki ticaret ağının ve pazarın ölmemesi için Sincan’dan daha fazla pamuk almayı tercih etmiş bir şirket. Biri (adidas) İsrail’e yardım ve yataklık ediyor, diğeri zulüm gören Türkler üzerinden kazanç sağlamayı geçtim sektör ölmesin diye daha da çok para yatırıyor. Üstelik fiyatları da pahalı. Biz şimdi ne marka tercih edeceğiz? Bir tane ülkemizde üretim yapan hatta dünya pazarına açılan doğru dürüst Türk ayakkabı firması yok şaka gibi ülkede yaşıyoruz![]()
Tam anlamıyla boykot ettiğini ve bize de boykot yapmamız gerektiğini söylüyorsan, tebliğ ediyorsan evet. Firmanın gbtsine kadar bakacaksın.firmanın gbt sini mi çıkartayım ?