birden fazla asus yetkili servisi var. teknoser var ServisPoint var, var da var. hepsi bir değilAsus f16 veya a serilerinden bir laptop alacağım herkes Asus övüyor peki teknik servis hakkında bir bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim
monitörüm bozulduğu için twitterdan ve mailden yazdım BANA TAM 2 AY sonra dönüş yaptılar bide utanmadan daha fazla bilgi istiyoruz yardımcı olalım falan demişler , bende zaten monitör bozuk düzelmez ( içindeki güç devreleri yanmış ) diye canım sıkıldığında yumruk atıyorumAsus f16 veya a serilerinden bir laptop alacağım herkes Asus övüyor peki teknik servis hakkında bir bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim
bende sorunsuz işledi vallaServis pointe işiniz düşerse Allah kurtarsın gidin ürünün yenisini alın. Garanti kapsamındaki ürüne oksitlenme deyip sıfıırı kadar tamir parası isteyen bir yer. Oysaki oksitlenme falanda yoktu daha 1 yıllık anakarttı. 2022 de anakart durumunda bunu yaşadık... ve bir çok kişi o zamanda aynı tür şikayetlerden söylüyordu. Ekran kartı ve anakartlarda pahalı ürünler diye üstüne yatıyorlardı hep böyle.
Şu an müdür ve elemanlar değişip durum değiştiyse bir şey diyemem o zamandan bahsediyorum. Boşu boşuna milleti asus ve msi dan soğutmuşlardı.
Herkese aynı maliyetli bir durum oluşmamış olabilir şanslıymışsınbende sorunsuz işledi valla