Asus Teknik Servis Sizce Nasil

selimyvz

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus f16 veya a serilerinden bir laptop alacağım herkes Asus övüyor peki teknik servis hakkında bir bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim

Ben tuf serisi laptopta klavyedeki arızadan dolayı servise göndermiştim memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım.

Asus f16 veya a serilerinden bir laptop alacağım herkes Asus övüyor peki teknik servis hakkında bir bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim
birden fazla asus yetkili servisi var. teknoser var ServisPoint var, var da var. hepsi bir değil

monitörüm bozulduğu için twitterdan ve mailden yazdım BANA TAM 2 AY sonra dönüş yaptılar bide utanmadan daha fazla bilgi istiyoruz yardımcı olalım falan demişler , bende zaten monitör bozuk düzelmez ( içindeki güç devreleri yanmış ) diye canım sıkıldığında yumruk atıyorum

Ne iyi, ne kötü. BDH Bilişimden (Dell-HP-Lenovo grubuna bakıyor) kat kat iyi, Game Garajdan (Slayer-Erazer grubuna bakıyor) kötü.

Servis pointe işiniz düşerse Allah kurtarsın gidin ürünün yenisini alın. Garanti kapsamındaki ürüne oksitlenme deyip sıfıırı kadar tamir parası isteyen bir yer. Oysaki oksitlenme falanda yoktu daha 1 yıllık anakarttı. 2022 de anakart durumunda bunu yaşadık... ve bir çok kişi o zamanda aynı tür şikayetlerden söylüyordu. Ekran kartı ve anakartlarda pahalı ürünler diye üstüne yatıyorlardı hep böyle.

Şu an müdür ve elemanlar değişip durum değiştiyse bir şey diyemem o zamandan bahsediyorum. Boşu boşuna milleti asus ve msi dan soğutmuşlardı.

Allah kurtarsın.

Servis pointe işiniz düşerse Allah kurtarsın gidin ürünün yenisini alın. Garanti kapsamındaki ürüne oksitlenme deyip sıfıırı kadar tamir parası isteyen bir yer. Oysaki oksitlenme falanda yoktu daha 1 yıllık anakarttı. 2022 de anakart durumunda bunu yaşadık... ve bir çok kişi o zamanda aynı tür şikayetlerden söylüyordu. Ekran kartı ve anakartlarda pahalı ürünler diye üstüne yatıyorlardı hep böyle.

Şu an müdür ve elemanlar değişip durum değiştiyse bir şey diyemem o zamandan bahsediyorum. Boşu boşuna milleti asus ve msi dan soğutmuşlardı.
bende sorunsuz işledi valla

SMS Infocomm a monitörümü göndermiştim çok hızlı bir kaç günde panel sıfır değişim yapılıp gönderilmişti 4 günde falan ve işlemlere dair detaylı rapor falanda vardı. Şaşırmıştım bu kadar hızlı olmasına. Ben şahssn baya memnun kalmıştım.

hocam ben çok başarılı buluyorum. PC toplarken asus b650 plus anakartı yakmıştım tamamen kendi hatam sonucu. Bunu belirterek garantiye gönderdim bana bir üst model b650 plus-wifi modelini gönderdiler sıfır. Kullandığım en iyi hizmetti bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,388
Üyeler
203,817
Son üye
Heus
Geri