🔥İndirim Huaweı Watch Gt 7 46mm Mavi - 12.989 TL

Hergün şarj edilen saat dertli yapıyor adamı yıllarca kullandım Huawei sonra gittim Samsung watch 6 classic aldım 1 ay taktım öyle kenarda duruyor bir daha da takmadım saat.

Hergün şarj edilen saat dertli yapıyor adamı yıllarca kullandım Huawei sonra gittim Samsung watch 6 classic aldım 1 ay taktım öyle kenarda duruyor bir daha da takmadım saat.
Bunlarda uyku saatine göre alarm tarzı bir şey var mı? Mesela 7 saat sonraya alarm kuruyorum ama yatakta 1 saat dönuyorum, gece kalkıyorum falan. Toplami 6 saatten az oluyor. Uyuma süresine göre alarm çaldıran bir özellik var mı bari haftasonu düzgün uyuyak

Alınır sağlık takibi sağlık olsun ben Huawei den memnunum hatta band modeli 4 yıldır çalışıyor
bende 2.el sporda takmalık bir şey arıyorum ne önerirsiniz? İOS ile uyumlu olan.

Benim kız arkadaşımda gt Watch 5 düz model var garantisi devam ediyor değiş tokuş ne kadar verir acaba

ben hala gt2 kullanıyorum ara sıra gt7 çıkmış vay be

bu arada 6 7 yıldır gt2 kullanıyorum hala şarjı 2 hafta gidiyor huawei saat konusunda çok önde bence diğer markalardan

ben hala gt2 kullanıyorum ara sıra gt7 çıkmış vay be

bu arada 6 7 yıldır gt2 kullanıyorum hala şarjı 2 hafta gidiyor huawei saat konusunda çok önde bence diğer markalardan
Hocam yazılımsal ve donanımsal olarak diğer saatlerin yanından geçemez çünkü. Amazfit'de GTR modeliyle 20 günden fazla pil sunuyordu yıl 2019'da. Bunu yapmak çok kolay. Zor olan wearOS veya watchOS'da bunu 1 haftaya taşımak. Huawei'nin yaptığı tüm Çin'liler 10 yıldır yapıyor zaten. Şu an en başarılı saat bu konuda Xiaomi Watch 5, hem wearOS hem de 1 haftaya yakın gidiyor.

Bunlarda uyku saatine göre alarm tarzı bir şey var mı? Mesela 7 saat sonraya alarm kuruyorum ama yatakta 1 saat dönuyorum, gece kalkıyorum falan. Toplami 6 saatten az oluyor. Uyuma süresine göre alarm çaldıran bir özellik var mı bari haftasonu düzgün uyuyak
Dümen o özellik söyliyim de 😀

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,774
Üyeler
204,523
Son üye
alien321