Bunlarda uyku saatine göre alarm tarzı bir şey var mı? Mesela 7 saat sonraya alarm kuruyorum ama yatakta 1 saat dönuyorum, gece kalkıyorum falan. Toplami 6 saatten az oluyor. Uyuma süresine göre alarm çaldıran bir özellik var mı bari haftasonu düzgün uyuyakHergün şarj edilen saat dertli yapıyor adamı yıllarca kullandım Huawei sonra gittim Samsung watch 6 classic aldım 1 ay taktım öyle kenarda duruyor bir daha da takmadım saat.
bende 2.el sporda takmalık bir şey arıyorum ne önerirsiniz? İOS ile uyumlu olan.Alınır sağlık takibi sağlık olsun ben Huawei den memnunum hatta band modeli 4 yıldır çalışıyor
Hocam yazılımsal ve donanımsal olarak diğer saatlerin yanından geçemez çünkü. Amazfit'de GTR modeliyle 20 günden fazla pil sunuyordu yıl 2019'da. Bunu yapmak çok kolay. Zor olan wearOS veya watchOS'da bunu 1 haftaya taşımak. Huawei'nin yaptığı tüm Çin'liler 10 yıldır yapıyor zaten. Şu an en başarılı saat bu konuda Xiaomi Watch 5, hem wearOS hem de 1 haftaya yakın gidiyor.ben hala gt2 kullanıyorum ara sıra gt7 çıkmış vay be
bu arada 6 7 yıldır gt2 kullanıyorum hala şarjı 2 hafta gidiyor huawei saat konusunda çok önde bence diğer markalardan
Dümen o özellik söyliyim deBunlarda uyku saatine göre alarm tarzı bir şey var mı? Mesela 7 saat sonraya alarm kuruyorum ama yatakta 1 saat dönuyorum, gece kalkıyorum falan. Toplami 6 saatten az oluyor. Uyuma süresine göre alarm çaldıran bir özellik var mı bari haftasonu düzgün uyuyak
Apple watch dışı çok seçeneğin yok bütçeni bilmediğim için artık hangisi bütçene uygunsabende 2.el sporda takmalık bir şey arıyorum ne önerirsiniz? İOS ile uyumlu olan.