birkaç konuya baktım ve herkes bu klavyeyi öneriyor, ne özelliği var da herkes bu klavyeyi öneriyor ? Ayrıca nereden sipariş edebilirim
Attiğin linkten sipariş etsem kaç günde gelir tahminen ? Ve site güvenilir mi daha önce hiç sipariş vermedimbu bütçeye alınabilecek en iyi klavye herhangi bir sponsorun kodunu girerseniz %5 indidim sağlıyorlar![]()
ATK RS7 Air Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
hocam bu site güvenilir merak etmeyin mouselerim klavye pek çok şey sipariş verdim araştırırsanız görürsünüz zaten saat 14.00 den önce verilen siparişler gün içi kargoya veriliyor 2 günde falan geldi teslimatta şu ana kadar bir problem yaşamadım aynı klavyeyi de aktif olarak kullanıyorum memnunum tek dezavantajı şeffaf keycapler harfleri göremiyorum bazenAttiğin linkten sipariş etsem kaç günde gelir tahminen ? Ve site güvenilir mi daha önce hiç sipariş vermedim
Tamamdır önerin için çok teşekkür ediyorumhocam bu site güvenilir merak etmeyin mouselerim klavye pek çok şey sipariş verdim araştırırsanız görürsünüz zaten saat 14.00 den önce verilen siparişler gün içi kargoya veriliyor 2 günde falan geldi teslimatta şu ana kadar bir problem yaşamadım aynı klavyeyi de aktif olarak kullanıyorum memnunum tek dezavantajı şeffaf keycapler harfleri göremiyorum bazen![]()
ben teşekkür ederim iyi forumlarTamamdır önerin için çok teşekkür ediyorum![]()
Bu klavyenin kasa tasarımı gibi bir klavye arıyorum, tercihen manyetik olursa güzel olur. Bütçe 5000tl civarları.
ulugames.com.tr