Ethernet Kablosunu Taktım PC Bozuldu

Reaksiyon skoru
1
ben pc mi kardeşime verdim kardeşim şehir dışında üniversiteye gidecek onun için ekran kartını söktüm kutusuna yerleştirdim güzelce korumalı bir şekilde arabayla götürdü kurarken çok anlamadığından dolayı görüntülü aradı beraber kurduk ekran kartını taktık pc açıldı görüntü geldi sonra klavye mouse kablosunu taktık sıkıntı yok ethernet kablosunu taktıktan sonra pc kapandı dahada açılmıyor anakartta turuncu kırmızı ışık yanıyor anakart çöpe olmuştur sizce ne yapmak lazım

kasadan reset tuşuna basmayı olmadıysa anakart üzerinden bios resetlemeyi denediniz mi

kasadan reset tuşuna basmayı olmadıysa anakart üzerinden bios resetlemeyi denediniz mi
ben şehir dışındayım pc kardeşimde güç tuşuna 10-15 sn bastırdım bios pilini çıkar tak yaptırdım bugün bilgisayarcıya götürmüş mahalledeki yapamamış değişmesi gerekli dedi maalesef

Güç tuşuna basılı tutmak bi işe yarar mı emin değilim kasadaki reset tuşunu bi deneyin. Bios bilini çıkartmak yerine CMOS pinlerini birbirine değdirmeyi deneyin. Bu tarz şeylerde de servise gitmek isterseniz iyi araştırıp profesyonel biyere gidin mahalle esnafının bilgisi genelde vasat oluyor.
ben şehir dışındayım pc kardeşimde güç tuşuna 10-15 sn bastırdım bios pilini çıkar tak yaptırdım bugün bilgisayarcıya götürmüş mahalledeki yapamamış değişmesi gerekli dedi maalesef

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Güç tuşuna basılı tutmak bi işe yarar mı emin değilim kasadaki reset tuşunu bi deneyin. Bios bilini çıkartmak yerine CMOS pinlerini birbirine değdirmeyi deneyin. Bu tarz şeylerde de servise gitmek isterseniz iyi araştırıp profesyonel biyere gidin mahalle esnafının bilgisi genelde vasat oluyor.
1 haftaya kardeşim kartı getiricek geldiğinde deneyeceğim teşekkür ederim bilgiler için

Geri