1 Haftalık Süreç İçerisinde Laptop Önerileri

Zonrex

80+
Reaksiyon skoru
2
83 k ile 90 k arası bütçe var hem oyun hem okul için 5070 li veya 5060 lı laptop arıyorum
Aklımda olan ASUS TUF Gaming A16 FA608UP-RV199 aklımda bu var 5070 in 8 vramli modelini kullanıyor. İşlemcisi verimlilik olarak kayda değer güzellikte beni aydınlatırsanız sevinirim bütçe çok az genişletilebilir.

A16 modeli alınabilir. Eğer tamamen performans odaklı istiyorsanız F16 serilerine bakın ki bunlar daha pahalıdır. TUF serisi dışında önerileri de yapalım.

Servisi iyidir, geniş kasa olduğundan soğutması TUF kadar olmasa da gayet başarılıdır.

Eğer bütçenizi 97k'ya kadar genişletebilirseniz:
Değerlendirilebilir. 12 GB VRAM ile geliyor. Genişletemezseniz de attığım ile TUF modeline bakabilirsiniz.

A16 modeli alınabilir. Eğer tamamen performans odaklı istiyorsanız F16 serilerine bakın ki bunlar daha pahalıdır. TUF serisi dışında önerileri de yapalım.

Servisi iyidir, geniş kasa olduğundan soğutması TUF kadar olmasa da gayet başarılıdır.

Eğer bütçenizi 97k'ya kadar genişletebilirseniz:
Değerlendirilebilir. 12 GB VRAM ile geliyor. Genişletemezseniz de attığım ile TUF modeline bakabilirsiniz.
Hocam öncelikle teşekkür ederim ama maalesef ki bütçeyi 97kya çıkaramıyorum aklınızda 80 70 klarda takılan önerilerde var mıdır 5060 lı güzel cihazlar mesela yoksa eğer bence asus a16 dan devam şimdilik veya şöyle de öneri olur. Asus a16 91 k'da şu an aradaki fiyat farkına oldukça değecek 5060lı cihaz önerileriniz var mı benim aklımda Lenovo LOQ 15AHP10 (83JG008UTR) bu vardı amd işlemcisi verimliliği baya bir artırıyormuş diye

Hocam öncelikle teşekkür ederim ama maalesef ki bütçeyi 97kya çıkaramıyorum aklınızda 80 70 klarda takılan önerilerde var mıdır 5060 lı güzel cihazlar mesela yoksa eğer bence asus a16 dan devam şimdilik veya şöyle de öneri olur. Asus a16 91 k'da şu an aradaki fiyat farkına oldukça değecek 5060lı cihaz önerileriniz var mı benim aklımda Lenovo LOQ 15AHP10 (83JG008UTR) bu vardı amd işlemcisi verimliliği baya bir artırıyormuş diye
AMD'nin verimliliği baya arttı. Özellikle ekran süresinde fazlaca kendini belli ediyor.

80k bütçeye şöyle öneri yapabilirim:
Servisi dediğim gibi iyidir, geniş kasa ve iyi soğutmaya sahiptir.

24 GB RAM ile geliyor, büyük avantaj. Eğer ileride RAM takviyesi yapmayı düşünmüyorsanız bunu alın. Fakat servis olarak rezalet markadır.

RAM takviyesi yapmayı düşünürseniz Game Garaj, düşünmezseniz LOQ'a bakın.

AMD'nin verimliliği baya arttı. Özellikle ekran süresinde fazlaca kendini belli ediyor.

80k bütçeye şöyle öneri yapabilirim:
Servisi dediğim gibi iyidir, geniş kasa ve iyi soğutmaya sahiptir.

24 GB RAM ile geliyor, büyük avantaj. Eğer ileride RAM takviyesi yapmayı düşünmüyorsanız bunu alın. Fakat servis olarak rezalet markadır.

RAM takviyesi yapmayı düşünürseniz Game Garaj, düşünmezseniz LOQ'a bakın.
Tamamdır hocam asus a16 ile game garajı kaydettim çok teşekkür ederim bir akıl hocasına ihtiyacım vardı

almadan önce iyi araştır videolarda falan bak, ekran kartının kaç w olduğuna dikkat et
Teşekkür ederim hocam farkındayım 115w çekiyor ge elde ve 230 240 watlık adaptör ile geliyorlar şimdilik durum yerinde ancak tam almaya karar vereceğim vakit güzel bir kurcalarım özellikleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,262
Üyeler
204,101
Son üye
YGuzel
Geri