OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

Ben G6 OLED kullanıyordum kırıldı. 1 1.5 yıl sonra 1 hafta oldu alalı LG Glossy aldım bir tane. Ve evet arada çok fark var. Biraz görmeyle alakalı. İnsanların dediklerine bakıp hayal kırıklığı yaşamamak gerekiyor. OLED ile diğer panellerin ne farkı olduğunu bilerek alırsanız cennet. Ama yok mükemmel hiç göremediğim renkleri de göreceğim diyerek alırsan zaten çuvallıyorsun ve adam çıkıp diyor ki "5K'lık monitör de aynı işi yapıyor." Ve bir de çoğu kullanıcı ayar falan yapmıyor. Alıyor ve çoğu parlaklığını bile açmadan laf etmeye başlıyor. Renk ayarları ile uğraşmıyorlar bile sonra fark olmuyor diyorlar. Ben çok beğendim iyi ki almışım panel oldukça akıcı kasma hissiyatı kalktı ortadan. IPS 2K 240Hz LG'den yine LG 2K 240Hz OLED'e geçtim çok güzel bir hissiyatı var.
Yani manuel ayar çok önemli default kullanmak kullandığı şeyin nimetinden yararlanmamaktir

Yani manuel ayar çok önemli default kullanmak kullandığı şeyin nimetinden yararlanmamaktir
Evet çok önemli hem de. Herkes ne aynı duyuyor ne aynı görüyor. Gerçeklerden çok biraz da sizin gözünüze hoş gelecek şekilde ayarlamanız gerek. Ben mesela kontrastlı, koyu, karanlık görselleri severim koyu yaparım. Ama siz daha parlak canlı renkler seversiniz farklı yaparsınız.

Geri