SencerSof
80+ Silver
- Katılım
- 15 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 2,537
- Reaksiyon skoru
- 668
kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok garip bir kafa hala para kazanmaya devam edecekler deyip bocotun hiçbir etkisi olmadığını bu yüzden yapmadığını söylüyorsun saçmalık başka bişey değil. Hindistan bağımsızlığını ingiliz ürünlerini boykot ederek kazandı.İsrail'den nefret ediyorum ve orda ölen sivillere üzülüyorum. Ancak dediğim şey senin yaptığın boykot bir şeyi değiştirmiyor. Mesela bu siteye girerken yaptığın Cloudflare doğrulaması sayesinde İsrail'e para gitti. Windows'da bunu yazarken Microsoft bu veriyi topladı, sattı ve İsrail'e yardım etti.
Şu anda sen İnstagram ve YouTube kullanıyorsun, orda boykot diye yorum yazıyorsun. Ancak bunu yazarken İsrail'e para gitti. WhatsApp'dan annenle babanla konuşuyorsun.
Her şey İsrail, ABD ve Çin'in. Çin'i boykot edebilir misin mesela? Evini çöpe atman lazım.
Şu anda Coco-Cola neden dünyanın en bilinen şirketi, neden Google ve Windows (Microsoft) tekel? Boykot işe yaramamış demek ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kısa özet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Colasından tut çikolatasına kadar bütün booykot markaları ürünlerin yanında promosyonlar verip göz boyamaya çalışıyor 100 liralık aynı ürün 30 liraya kadar düştü üstüne ayşe üretti mehmet üretti deyip göz boyuyorlar aklınca, sen zannediyorsun ki bunlar boşa e bu adamlar deli ozaman senin dediğin gibi bir işe yaramıyor ama öylesine kırk takla atıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Para bu canilerin herşeyidir birazcık bile hortumları kısılsa enik gibi ciyaklamaya başlarlar.