🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

Arkadaşlar bunlar nasıldır yaz için kullanacağım henüz motorum yok ekipmanları önden aldım. Hafif tarzı olsun da istiyorum racing değil de scrambler-cruiser tarzı motor alacağım. Belki naked de alabilirim. Mont olarak Bunu aldım ama iade edeceğim yüksek ihtimalle.
Shima mesh pro 2.0'ı mağazada denemiştim. bence çok güzel bir mont.
breeze modelini kesinlikle önermem, yazın deri montla ne işiniz olur ki.

herman pro 3'ü ben de aldım indirimde. yazlık montum vardı, kışlık mont olarak aldım 3 katmanlı. baharda da sürüş yapmanıza imkan tanır. mesh montlarla serin havalarda epey üşürsünüz.

Shima mesh pro 2.0'ı mağazada denemiştim. bence çok güzel bir mont.
breeze modelini kesinlikle önermem, yazın deri montla ne işiniz olur ki.

herman pro 3'ü ben de aldım indirimde. yazlık montum vardı, kışlık mont olarak aldım 3 katmanlı. baharda da sürüş yapmanıza imkan tanır. mesh montlarla serin havalarda epey üşürsünüz.
Herman Pro 3'ü almıştım ama muhtemelen bedeni uymayacak. Mağazada denemiştim içime sinmişti ama kime sorsam yazın kullanılmaz dediği için vazgeçtim. Yazın başlayacağım için iade edip Shima Mesh Pro 2 alayım o zaman. Breeze deri olduğu için gözüme çok güzel geldi ama konfor ve güvenliği daha ön planda tutsam iyi olur. Teşekkür ederim.

daha ehliyeti cekmedim şu ikisi nasil scorpion ls2 den daha iyi diye duydum eldivenide 3 mevsim aliyom yazin takmam zaten

Ekler

• 1000130284.webp
    1000130284.webp
    31.3 KB · Hit: 33
Geri