Öneri 2.El Alın Aldırın!

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,968
Merhabalar bu konuyu açma sebebim sürekli +100k bütçelerde hazır sistem önerisi açılıyor ve bu sistemlerde 5070 gibi orta segment kartlar atılınca 2.elden bazı parçaları öneriyorum.Sebebi ise bu yüzden.Bakın attığım görselde bugün facebook grubunda paylaşılan sistem.Ekran kartı ram ve ssdlerde fark o kadar fazla olmaya başladı ki elinde nakit olan birisinin bu piyasaları görmesi gerek.Sahibinden de bu tarz şeyler bulamazsınız çünkü asıl piyasa facebookta.Sahibinden satıcıları yarısı dolandırıcı yarısı fahiş fiyat.Eğer taksit zorunlu değil ise kesinlikle bakılmalı.

Ekler

• 1790535520013.webp
    1790535520013.webp
    59 KB · Hit: 215
120 130 k ya kadar sahibinden 5080li sistemde denk gelebiliyor nakit olan kişinin değerlendirmesi lazım tabi

fecabook üzerinden alım satım nasıl oluyor , sistem nasıl işliyor genel olarak

bir ayi askin 9060 xt16 gb ariyorum gercekten hepsi ya fahiş yada param guvende kabul etmiyor hepsi havale yap gondereyim diyor ben nasil guvenecegim ya hiyar çıkarsa ya bozuksa facede iki tarafida garantiye alacak yol varmi

bir ayi askin 9060 xt16 gb ariyorum gercekten hepsi ya fahiş yada param guvende kabul etmiyor hepsi havale yap gondereyim diyor ben nasil guvenecegim ya hiyar çıkarsa ya bozuksa facede iki tarafida garantiye alacak yol varmi
öylede adamın sattığı ekran kartı hıyar olarak geri dönerse napacak :D

Merhabalar bu konuyu açma sebebim sürekli +100k bütçelerde hazır sistem önerisi açılıyor ve bu sistemlerde 5070 gibi orta segment kartlar atılınca 2.elden bazı parçaları öneriyorum.Sebebi ise bu yüzden.Bakın attığım görselde bugün facebook grubunda paylaşılan sistem.Ekran kartı ram ve ssdlerde fark o kadar fazla olmaya başladı ki elinde nakit olan birisinin bu piyasaları görmesi gerek.Sahibinden de bu tarz şeyler bulamazsınız çünkü asıl piyasa facebookta.Sahibinden satıcıları yarısı dolandırıcı yarısı fahiş fiyat.Eğer taksit zorunlu değil ise kesinlikle bakılmalı.
elinde nakit varsa ne ala.

fecabook üzerinden alım satım nasıl oluyor , sistem nasıl işliyor genel olarak
Referanslı üyelerden alırsanız bir sorun olmaz.Yakınınızda değil ise referanslı üyelerden referansı yoksa üyenin mecbur elden.Orası tamamen size kalmış.

bende oyuzden yazdim ya iki tarafida güvenceye nasil alabiliriz diye ben yuksek fiyat verip param guvende istiyorum kimse kabul etmiyor
İki tarafında güvence olduğu tek nokta elden satış.Kontrol ederek alırsınız o kadar.Paramgüvende tamamen alıcıyı koruyor.

bende oyuzden yazdim ya iki tarafida güvenceye nasil alabiliriz diye ben yuksek fiyat verip param guvende istiyorum kimse kabul etmiyor
%100 çözümü yok sanırım hocam onun , bana yeni diye site var mesela ürün onlara gönderiyorsun onlar depolarından satıp ücreti sana gönderiyo ama fiyatları kendileri belirliyo :ROFLMAO:

Geri