Togg T10x Alınabilecek Bir Araç mı ?

Emirakdu

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar iyi günler işten eve evden işe gitmek için elektrikli araca geçmek istiyorum evimde şarj etme şansım mevcut iş yerim git gel 110 kilometre olduğu için motorin fiyatları çok zorluyor aklımda Togg t10x var ancak internet üzerinden baktığım zaman kullanıcıların çok sorun yaşadığını görüyorum deneme şansım mevcut oldu konfor yönünce çok memnun kaldım ama yazılımsal olarak beni korkutuyor gelecek güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkabilir mi şuanda almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Şuan büyük bir problemi yok ilk cıktıgı hali ile alakası yok. Alınabilir gayet.

Merhabalar iyi günler işten eve evden işe gitmek için elektrikli araca geçmek istiyorum evimde şarj etme şansım mevcut iş yerim git gel 110 kilometre olduğu için motorin fiyatları çok zorluyor aklımda Togg t10x var ancak internet üzerinden baktığım zaman kullanıcıların çok sorun yaşadığını görüyorum deneme şansım mevcut oldu konfor yönünce çok memnun kaldım ama yazılımsal olarak beni korkutuyor gelecek güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkabilir mi şuanda almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim
t10f kullanıyorum ve büyük oranda memnunum

Dün bayiye gidip görme şansım oldu T10F'i daha başarılı buldum. Seçim sizin ama X modeli SUV gibi hissetirmiyor iç hacimde. Aracı kasa olarak yerden yükseltmişler F modeli daha iyi hissetirdi iç mekanda, yakın zamanda da test sürüşü yapmayı düşünüyorum. Finansamanlar ve yürütme maaliyeti düşünülünce çok mantıklı bir araç

elbet yazılımsal problemleri hala cok fazla var ama hani bunlar sizi aractan sogutacak ve ya alınmaz denecek problemler degil bence alınır acıkcası

İlerde almayı düşündüğüm bi araç bence trde elektrikliler arasında hala en mantıklısı. Daha öncede vardı ailemde çok severek kullanmıştık. Hiçte sorun yaşamadık ilk versiyonları olsada

Çok iyi fiyata ve taksit imkanı vs olursa tercih edilebilir.
Bmw ix serisi kalite konusunda daha önde en azından öyle hissettiriyor.
Reno zoe vs düşünebilirsin
Skywell kesinlikle alma fren sistemleri çok kötü. Çinli markalar genel olarak tavsiye etmem

Wv id serilerinden uzak dur bide
Bütçe ne sıfır mı ikinci el mi

Sıfır faiz kredisi ile rakipsiz bir finansman secenegi olan araç. Yazilimi Tesla kadar tatmin etmese de bayagi duzelmis sanırım. İc mekan olarak fiyat bandinda rakibi yok.

Hocam 50k km ile ailemde deneyimleyenler oldu. Yazılımsal dışında çokta bir sıkıntısı çıkmadı.
Fakat kronikleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. OBD Arızası çok sık yaşanan bir şey. Garanti kapsamıda 1 kere değiştiririm 2. de 250k alırım diyor.
Kronik frenler gıcırdıyor. Pedal gıcırdıyor. Trim sesleri mevcut

Hocam 50k km ile ailemde deneyimleyenler oldu. Yazılımsal dışında çokta bir sıkıntısı çıkmadı.
Fakat kronikleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. OBD Arızası çok sık yaşanan bir şey. Garanti kapsamıda 1 kere değiştiririm 2. de 250k alırım diyor.
Kronik frenler gıcırdıyor. Pedal gıcırdıyor. Trim sesleri mevcut
Birde bizimki canı isteyince arka stop ları açık bırakıyor aracı kapat aç yapınca düzeliyor

Birde bizimki canı isteyince arka stop ları açık bırakıyor aracı kapat aç yapınca düzeliyor
sadece ortadan bir kenar yarımı mı yoksa komple mi ? Yarsını yapıyorsa sinyali açık bırakıp indiğinizde yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,567
Üyeler
204,195
Son üye
Burak Kahraman 50
Geri